Most szól:
Vezeti:
2019.11.12. Kedd 23:34

Hamarosan jön Lola új klipje - Ezek az eddigi kedvenceink

Jön a Zajt akarok, addig is nosztalgiázzunk kicsit!

Az Én Vagyok Itt! és a Lola kicsi konyhája műsorvezetője új dallal boldogítja hű rajongóit! Lola nemrégiben a Zajt akarok című számához videoklipet is rögzített, melynek forgatására stábunkat és Pató Marcit is beengedte. Gyertek velünk a kulisszák mögé!

Elképesztő, de az elmúlt években Lola már 30 videoklipet forgatott, így a sok fény, a kamera és a nyüzsgő stáb már egyáltalán nem volt neki idegen. 16 évesen debütált “Álomtánc” című kisfilmjével, melynek forgatán, ahogy ő fogalmazott, “azt sem tudta, mit csináljon”. Azóta persze belejött a kamera előtti mozgásba, forgatott már tetőn fagyban, és táncolt már körbe parkolóházat is. Az utóbbi volt az eddigi legnagyobb kihívása, így nem volt kérdés, hogy újra együtt dolgozik akkori operatőrével, Almási Bencével. A készülő klipben sok-sok színes háttért, hétköznapinak egyáltalán nem mondható öltözékeket és csodás sminkeket és frizurákat láthatunk.

Már alig várjuk a végeredményt!

Amíg várakozunk, addig is nosztalgiázzunk egy kicsit együtt. Összegyűjöttük nektek a kedvenc Lola klippeinket, az elmúlt 13 évből!

  1. Lola - Mozdulj már!

 

  1. Lola - Beléd szerettem
  1. Lola - Más lettél

 

  1. Lola - Valahol

 

  1. Lola - Telihold