Most szól:
Vezeti:
×
 

Patkó Béla Kiki

Közel négy évtizede vagyok a zenei pályán, amiből huszonkilenc évet az Első Emelet zenekarban töltöttem, mint énekes. Jelenleg az EMELET Projekt elnevezésű új formációban teszem ugyan ezt.

A magyar könnyűzene kis generációjához tartozom és nagyra tartom azokat az előadókat, akiknek a magyar könnyűzenét köszönhetjük, akiket ma már pályatársaimnak nevezhetek. Ezért is örülök, hogy nem csak a kis, hanem a nagy generáció képviselőivel is beszélgethetek a Dalra Magyar című műsorban, így lehetőségem nyílik megismertetni a fiatalokkal azokat a zenészeket, előadókat, akik lerakták az alapokat, és akiknek dalai évtizedek óta meghatározó részei a magyar könnyűzenének.

A zene körül forog az életem, minden, amit teszek és tervezek erről szól. Alapvető tulajdonságom, hogy érdeklődő típus vagyok, így előadóművészként nem csak a kamera és a mikrofon előtti szereplés vonz, hanem mind az, ami mögötte van. Ezért alakult úgy, hogy a 2000-es évek elején, az MTV Hangár című zenei műsornak szerkesztő-szakértője lehettem és egy kereskedelmi rádió műsorvezetői székében is ülhettem. Mivel nem áll tőlem távol a rádiózás nagyon örültem a lehetőségnek, hogy ismét műsort vezethetek, de ezúttal a Petőfi Rádióban.