Most szól:
Vezeti:
2017.12.05. Kedd 10:56

Szörnyű vádak érték a világhírű énekesnőt

Az amerikai The Voice legnagyobb sikertörténete Melanie Martinez sztorija - a most 22 éves énekesnő 2004-ben robbant be Dollhouse című EP-jével, Crybaby nagylemezének dalai pedig átlagos 100 milliós nézettséget számlálnak a videó megosztó oldalon.

Az énekesnő 2017 év végére tervezte második nagylemezének megjelenését, azonban néhány hónappal ezelőtt eltolta 2018 januárjára, hiszen a bónusz dalok még nem készültek el a várva várt albumra.

Kedden hajnalban derült égből villámcsapásként terjedt a ''hír'' Timothy Heller énekesnő Twitter profiljáról, miszerint Melanie, egykori legjobb barátnője, szexuálisan zaklatta őt 2016-ban. A történteket a feltörekvő előadó részletezte is egy hosszú posztban. Hozzátette: eredetileg nem akarta felfedni, hogy ki követte el a cselekményt, végül viszont fontosnak tartotta, hogy mindenki tudja, Melanie Martinezről van szó.

timothy-heller-melanie-martinez-3-1512462272

''A tény, hogy a legjobb barátnőm megerőszakolt, számomra is hihetetlen, még leírni is szörnyű. (...) Életem legnehezebb időszakában, amikor pont egy barátra lett volna szükségem, az ő ereje csak nőtt és nőtt felettem. (...) A pánikrohamaimért is bocsánatot kellett tőle kérnem, amikor azt hittem, megfogok halni, csak azért, mert elrontottam a kedvét. (...) Egyszer, amikor egymásnál aludtunk, furán elkezdett érdeklődni, mit szeretek az ágyban'' - kezdte Timothy a cselekmény részletes leírását, amit tweetjében tovább olvashattok.

 

Melanie hamar reagált a vádakra Twitter oldalán:

''Mélységesen elszomorít a vádaskodás és történet, melyet Timothy Heller tett közzé tegnap este. Egy időben nagyon közeli barátok voltunk. Akkor kerültünk egymás életébe, amikor előadóként elkezdtük karrierünket, próbáltuk segíteni egymást. Mindkettőnknek megvoltak a saját kis démonjai, de én mindig úgy éreztem, hogy próbáljuk jó kedvre deríteni egymást. Sosem mondott nemet arra, amit együtt csináltunk. Annak ellenére, hogy elváltak útjaink, küldöm neki a szeretetet, mint mindig.''

A Twitter felrobbant, a rajongók nagy része egyik pillanatról a másikra elpártolt az énekesnőtől, de a történetnek van egy másik fele is.

Timothy Heller nemrég jelentette meg legújabb EP-jét, melyre könnyen, a Twitter oldalára kattintva rábukkanhatnak az arra nézelődők. Sokak szerint az egész időzítés és vádaskodás egy bizonyíték nélküli negatív hullám, melyet a feltörekvő énekesnő bosszúból és féltékenységből indított el a második album megjelentetésére készülő, világhírű barátnője ellen, pont akkor, amikor a nemi erőszak témája leginkább reneszánszát éli.

Ti mit gondoltok a történetről? Valóban megtörténhetett, vagy csak egy jól időzített marketingfogás?

Forrás: Life and Style Mag

Fotó: Instagram