Most szól:
Vezeti:
2017.12.06. Szerda 14:02

Újabb információk derültek ki a királyi esküvőről

Harry herceg és jegyese kihagyja az ikonikus erkélyi pillanatot.

Harry és Meghan jövő év májusában kötik össze életüket a Szent György kápolnában. Az ország legnagyobb jelenleg is működő Windsori kastélyában tartandó ceremónia előkészületeit a világ minden pontján nagy figyelemmel kísérik a rajongók, ám legnagyobb bánatunkra az ikonikus erkélyi jelenet nagy valószínűséggel elmarad. „Az egyetlen probléma a Szent György kápolnával, hogy nincs erkélye.” – közölte Katie Nicholl a királyi család szakértője.

The Telegraph The Telegraph

A jól ismert fotók eddig mindig a Buckingham Palota erkélyén készültek, ám úgy tűnik az ikonikos pillanat Meghan Markle és Harry esküvőjén nem fog megvalósulni. Az előző generációk esküvői ceremóniája mind London belvárosában zajlott, így könnyen megközelíthető volt a Buckingham Palota.

Harry bátyja, Vilmos és felesége Kate, valamint Erzsébet királynő és férje Fülöp herceg esküvője a Westminster Apátságban történt, ami körülbelül 20 perc távolságra van a királyi palotától, míg a jövendőbeli házaspár esküvőjének helyszíne egy órás távolságra lesz az uralkodói rezidenciától.

Daily Mail Daily Mail

Harry és színésznő jegyese egyébként november 27-én jelentette be eljegyzésüket. A pár 2016 nyarán ismerkedett meg, de hivatalosan csak idén szeptemberben vállalták fel kapcsolatukat.

Forrás: Harpersbazaar

Lead: US Weekly