Most szól:
Vezeti:
2017.12.11. Hétfő 11:05

Érkezik a Topmodell leszek! 24. évada

Az enyhén megbukott Rita Ora műsorvezetésével futott Topmodell leszek! 23. évadja után Tyra Banks ismét visszatér mindenki kedvenc reality show-jának élére.

Az előző évad alatt elsőszülött gyermekét nevelgető 44 éves szupermodell újra visszatért a Topmodell leszek! élére, hogy immáron 24. alkalommal kiválasszák Amerika legnagyobb tehetségét. A sorozat január 9-én a VH1 csatornán tér vissza, a tavalyi évad zsűrijével: Ashley Graham modellel, Law Roach stylisttal, és Drew Elliottal, a Paper Magazine főszerkesztőjével.

3

Az 24. évad különlegessége nemcsak az, hogy Tyra Banks ismét visszaül a zsűri székébe, a csúfosan megbukott Rita Ora után, hanem az ANTM veteránjait is visszahozza egy-egy epizód erejéig. Visszatér a dögös divatfotós Nigel Barker, valamint a 3. évad győztese, Eva Marcille is.

2

Ahogy megszokhattuk, a Topmodell leszek! csak úgy hemzseg a celebektől. Az új részekben a közösségi média-guru, Patrick Starr, Jermaine Browne koreográfus, Jourdan Dunn modell, valamint a nagy sikerű Rupaul's Drag Race kedvencei, Valentina, Katya és Manila.

1

A sorozat Instagramján és Facebook oldalán a jól ismert Tyra Mail-ekben már elkezdték kiszivárogtatni néhány információt a versenyzőkről. Az elszántabb rajongók pedig, nem meglepő módon már meg is kezdték a nyomozást.

Mutatjuk a lányokat, akik a pletykák szerint benne lesznek a Topmodell leszek! 24. évadában:

Ti is várjátok már az új évadot? Ha lemaradtatok az előző részekről, még van egy hónapotok bepótolni!

Forrás: VH1 & Instagram