Most szól:
Vezeti:
2017.12.17. Vasárnap 17:42

Ed Sheeran "csak úgy" írt egy James Bond filmzenét

Ed Sheeran egy srác, nagy álmokkal. Az énekes az írországi The Late Late Showban árulta el, hogy írt egy dalt a James Bond filmek témájára, „csak a biztonság kedvéért”.

A „Shape Of You” énekese december 15-én az írországi The Late Late Shwban mesélt arról, hogy három évvel ezelőtt írt egy James Bond témájú dalt, „csak a biztonság kedvéért”, ha esetleg bármikor felkérné egy nagyszabású szuper-produkció.

Sheeran így nyilatkozott: „Bonddal három évvel ezelőtt volt egy megírt témám, csak a biztonság kedvéért!" Amikor az énekest a dal címéről kérdezték, zavarba jött és csak ennyit válaszolt: „Nem árulom el, hátha valaki ellopja”.De minden rajongót biztosított afelől, hogy a felfedezetlen dal „jó”.

A tv-showban Ed elmagyarázta miért írt olyan dalt, amit senki sem kért: „Nemrégiben az én örök hősömmel, Eminemmel dolgoztam együtt egy dalon, de amikor mi készítettük a közös projektet, a dal már megvolt. Nos, ez a helyzet Bonddal is. Ha egyszer felkeresnek, én csak annyit mondok: ’csináljuk!’”.

Jack Whit-tól, Madonnáig, Tom Jones-on át egészen Tina Turnerig, a világ leghíresebb énekesi mind énekelték már a híres James Bond film betétdalát.

Az utóbbi időben azonban úgy döntöttek a filmkészítők, hogy az országon belül maradnak, és brit énekeseket kérnek fel. Gondoljunk csak Adele „Skyfall” vagy Sam Smith nagyszerű alakítására a „Writing’s on the Wall” című dalban. Így egyáltalán nem érne bennünket meglepetés, ha a „Perfect” énekesét érné a következő hatalmas megtiszteltetés, és ő énekelhetné a sorozat 2019-ben érkező következő részének betétdalát.

Forrás: Eonline

Lead: Bearded Gentlemen Music