Most szól:
Vezeti:
2017.12.17. Vasárnap 11:15

Jónak lenni jó 2017-ben is a Dunán

Idén hatodik alkalommal rendezi meg a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Jónak lenni jó! elnevezésű jótékonysági kampányát, amelynek kedvezményezettje ezúttal a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, akik a legszegényebb családok gyermekeit segítő, esélyteremtő programokra, a mozgásukban korlátozott fiatalok és a vészhelyzetben bevethető máltai csoportok támogatására gyűjtenek.

Reggel 9 órakor kezdődött el a közmédia egész napos műsorfolyama a Duna Televízión. A stúdióban Novodomszky Éva, és Székely Dávid köszöntötték a nézőket.

Mediaklikk Mediaklikk

Rengeteg értékes tárgyat ajánlottak fel idén is a Jónak lenni jó kampányához, amelyeket természetesen meg is vásárolhatnak. Ilyen például az idén 30 éve elhunyt Gács Rezső, vagy ahogy művésznevén emlegetni szoktuk őt, Rodolfo mikrofonja, amelyet 1971. január 14-én, a Fővárosi Nagycirkusz megnyitóján használt, de hazavihetik akár Rejtő Ildikó kétszeres olimpiai bajnok tőrvívó, a comói versenyen kapott ezüst tőrét, illetve A Dal 2017 győztesének, Pápai Jocinak a baseball sapkáját és két dedikált Rubik-kockát is. További megvásárolható, és licitálható tárgyakat a Jónak lenni jó oldalán tekinthetnek meg. Ez idáig több mint 80 millió forint gyűlt össze a Máltai Szeretetszolgálat számára.

Képernyőfotó 2017-12-17 - 11.18.35

Forrás: Mediaklikk