Most szól:
Vezeti:
2017.12.31. Vasárnap 05:00

Ezek voltak 2017 legemlékezetesebb történései

2017 igencsak mozgalmasra sikeredett. Sok új film került a mozikba, szerelmek szövődtek, kapcsolatok értek véget, vagy épp kezdődtek újra. George Clooney az agglegények istenének földi megtestesítője pedig apa lett. És még sorolhatnánk… de ezt is tesszük!

Íme, néhány mérföldkő 2017-ből, amit érdemes megjegyezni!

 

Az Oscar-fiaskó

@Giphy @Giphy

Már az év elején történt egy olyan esemény, amit egész biztosan sokáig fogunk emlegetni. A legnagyobb presztízzsel bíró filmes díjátadón sosem látott bakinak lehettünk tanúi. Történt ugyanis, hogy a borítékok összekeveredése miatt a legjobb filmnek járó díjat először a Kaliforniai álom készítői kezébe nyomták, majd az egyik producer halálra vált arccal mondta a mikrofonba: „Hiba történt, a valódi győztes a Holdfény."

Wonder Woman meghódítja a mozikat

@Everett Collection @Everett Collection

Idén megérkezett a vérfrissítés a szuperhősök közzé Wonder Woman személyében. A film óriási siker lett és 822 millió dolláros bevételt könyvelhetett el a mozi pénztáraknál, ami az idei nyolcadik legnagyobb bevétel.

Jön a baba!

@Shutterstock @Shutterstock

Jobban mondva a harmadik. A szeptember egyik legnagyobb szenzációja volt az örömhír, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermeküket várják. A kis hercegnő vagy herceg várhatóan tavasszal fog a világra jönni.

Taylor Swift visszatérése

@Popsugar @Popsugar

Miután egy ideig távol maradt a rivaldafénytől, rajongói nagy örömére Taylor idén új albummal rukkolt elő. A Reputation novemberben került a boltok polcaira.

Megérkezett a Tél!

@HBO @HBO

A Trónok harca minden idők egyik legkedveltebb sorozata az idei 7. évad pedig különösen felkorbácsolta a kedélyeket. Végre fény derült Havas Jon származására és találkozására Daenerys-el. Tűz és Jég végre egyesült. Már csak az a kérdés, hogy győzzük majd kivárni a folytatást?

Baby bumm

@Getty @Getty

Idén is sok csemetét köszönthettünk a sztár világban, legutóbb például Serena Williams kislányát. De vitathatatlan, hogy ez az év két ikrek születése körül forgott. Először George Clooney-t és feleségét érte a dupla öröm, majd nem sokkal Jay-Z-hez és Beyonce-hez is megérkezett a gólya két kisbabával.

Királyi eljegyzés

@Getty @Getty

Régóta rebesgették és november végén végre megtörtént a hivatalos bejelentés: Harry herceg és Meghan Markle jegyesek! Az esküvőre 2018 tavaszán kerül majd sor.

Star Wars-láz

@Disney @Disney

A 2015-ös Ébredő erőre 32 évet kellett várnunk, ehhez képest Az utolsó Jedik-re mindössze kettőt. Idén visszatért Luke Skywalker és még néhány „régi barát”, és persze jöttek új karakterek is, így a film egyszerre hozza a nosztalgia és újdonság varázsát.

Forrás: Popsugar

Lead: Time