Most szól:
Vezeti:
2018.01.22. Hétfő 13:30

Érkezik a Bűbáj című film folytatása

A 2007-es Bűbáj című filmben megismerhettük Giselle-t (Amy Adams), az andalgóciai hercegnőt, akit már csak pár lépés választ el a jóképű hercegtől (James Marsden) és a „boldogan éltek, míg meg nem haltak”-tól.

Ám ekkor Giselle-t a gonosz királynő (Susan Sarandon) egy átjárón keresztül rajzolt világából napjaink New York városába taszítja. Bár a környezet új, a hercegnő itt is önmaga marad, ugyanúgy dalol a madarakkal, és báli ruhát készít minden anyagból, amit talál. Megismerkedik egy szingli apukával, Roberttel (Patrick Dempsey) és végül, bár daliás hercege utána megy, ő nem tér vele vissza a mesék birodalmába.

IMDb IMDb

Nemrég kiderült, érkezik a történet folytatása, melynek címe: Disenchanted lesz, ami magyarul annyit tesz, „kiábrándult”. A szereplők közül valószínűsíthető, hogy Amy Adams visszatér, de Patrick Dempsey-ről és James Marsden-ről egyelőre nincs hír. Bár sokan remélik, hogy ismét láthatják Susan Sarandon-t a gonosz királynő szerepében, de a filmben egy új negatív hőst köszönthetünk majd. A rendező pedig az az Adam Shankman lesz, aki a nagy sikerű Hajlakk című musicalt is jegyzi.

A történet középpontjában ismét Giselle lesz, az eredeti filmhez képest 10 évvel később. A kérdés persze az, hogy valóban meglelte-e a boldog befejezést. Ismét szerephez jut majd Andalgócia varázsvilága, és a készítők még több dalt és szórakozást ígérnek, mint az előző filmben.

Giphy Giphy

A forgatókönyv már elkészült, de mivel a forgatást még nem kezdték el, így a legvalószínűbb, hogy a Bűbáj 2 2019-ben kerül majd a mozikba.

Forrás: Popsugar

Lead: IMDb