Most szól:
Vezeti:
2018.01.26. Péntek 10:26

Megérkezett a Mamma Mia 2 legújabb előzetese

Ha te is imádtad a Mamma Mia első részét, akkor bizonyára már nagyon várod a második részt, ami ezen a nyáron érkezik a mozikba.

Amikor tavaly decemberben megjelent a Mamma Mia Here We Go Again című film trailere, a nézőkben hagyott néhány kérdést. Először is, hogy Meryl Streep karaktere, Donna tényleg meghalt?

A színészek egyik dialógusa azonban eloszlatni látszik a kételyeket: „Az anyukád volt a legbátrabb ember, akit valaha ismertünk.” – mondja Tanya (Christine Baranski) és Rosie (Julie Waters) Donna lányának, Sophie-nak (Amanda Seyfried). Vajon szándékos volt a múlt idő használata?

Universal / YouTube Universal / YouTube

Az új előzetes ugyan nem ad választ a kérdésre, de újabb részletekbe nyerünk bepillantást. A film idén nyáron érkezik meg a vásznakra.

Az imádott ABBA musical második része visszarepül az időben, egészen 1979-be, ahol nyomon követhetjük Donna fiatalkorát, minden kalandjával és szerelmével együtt.

Az idő a múlt és a jelen történései között ugrál, párhuzamba állítva Donna és Sophie életét, aki egy nagy bejelentést is tesz – bejelenti, hogy babát vár.

Universal / YouTube Universal / YouTube

A Here We Go Again nagyon sok vicces és izgalmas jelenetet ígér, és még valamit. A filmben felbukkan Cher is, Sophie nagymamája szerepében.

Mi már alig várjuk! És ti?

Forrás: Harper's Bazaar

Lead: Universal / YouTube