Most szól:
Vezeti:
×
2018.01.29 Hétfő . 10:38

James Corden ezúttal a metróban karaokézott

Persze nem egyedül, hanem Sting-gel és Shaggy-vel!

James Corden Carpool Karaoke videói évek óta nagy sikerrel futnak. A műsorvezetőnek már sikerült rávennie olyan világsztárokat is egy kis furikázással egybekötött dalolászásra, mint Adele, Bruno Mars, vagy épp Ed Sheeran. A végeredmény pedig mindig igazi csemege a rajongóknak, ami a jó számoknak és a kétszemélyes helyzetből adódó bensőséges közegnek köszönhető.

Ám ezúttal James kissé megbolygatta a forgatókönyvet. A brit showman kapta idén azt a megtisztelő feladatot, hogy a Grammy díjátadó házigazdája legyen. A 2018-as gála azért is volt különleges, mert hosszú évek óta újra New York-ban tartották a díjátadót. Ennek örömére James Corden úgy döntött, hogy most először (és valószínűleg utoljára) nem a kényelmes autójában, hanem a metróban fog karaokézni. És hogy ne magányosan énekeljen, magával vitte Shaggy-t és a tizenhatszoros Grammy- győztes Sting-et is. Először rázendítettek a Police talán legnagyobb klasszikusára, az „Every breath you take”-re, majd Shaggy jól ismert számára „It Wasn't Me”-re.

@CBS @CBS

Azonban valami olyan történt, amire egyikük sem számított. Ahelyett, hogy a velük együtt utazók éljenezni kezdtek volna és hangos taps-orkánnal kísérték volna az „előadást”, a New York-i metró közönsége inkább értetlenkedett, hogy miért énekelnek valakik, miközben ők próbálnák túlélni a reggelt. Sőt volt, aki kifejezetten kikelt magából, és nem épp kedves hangnemben kérte őket, hogy hagyják abba, egy idős hölgy pedig James-nek intézett egy beszólást, hogy: „A Te éneklésedet senki sem akarja hallgatni”. Egy félálomban lévő férfi, azt hitte épp koldulnak, egy másik pedig már annyira kijött a sodrából, hogy behúzott egyet a műsorvezetőnek, aki végül egy zsebkendővel az orrában ismerte be: „Ez nem volt jó ötlet”.

Mindenesetre James Corden és csapata most is kitett magáért. Íme, a videó!

Forrás: Digitalspy

Lead: Shutterstock