Most szól:
Vezeti:
2018.02.02. Péntek 11:50

5 első randiötlet, ami egyáltalán nem kínos

Tuti programok, amiknél garantált a siker.

Őszintén szólva, az első randik előtt az embernek mindig gombócban van a torka, de ha egy igazán jó helyet tudsz kiválasztani, az máris oldja a hangulatot.

Ha kell néhány ötlet neked is, akkor itt van pár egyáltalán nem kínos első randitipp!

Vidámpark

A vidámpark mindig jó ötlet lehet, mindegy, hogy kicsi vagy nagy, a gyerek biztosan előbújik belőled és máris jobban fogod magad érezni. Valamint könnyen jöhetnek fel beszélgetési témák is, például: Mitől félsz? Mi a kedvenc ételed/nassolnivalód? Voltál-e már vidámparkban – és ha igen, milyen volt?

Getty Images Getty Images

Múzeum

Itt igazán mély beszélgetéseket tudsz folytatni a kiválasztottaddal és máris pluszpont, ha hasonló az ízlésetek a művészetek terén. Plusz bónuszként: vannak a hónapban olyan napok, általában a hó végén, amikor is a múzeumokba ingyenes a belépés, tehát vagyonokat sem kell fizetni egy ilyen randin.

Getty Images Getty Images

Stand-up comedy est

Ha igazán jól szeretnéd érezni magad az első randin, és mindkettőtök meg van áldva csodás humorérzékkel, akkor ez igazán ütős első randi lehet mindkettőtöknek. Ha egy ilyen este után még el is mentek egy közös vacsira biztosan nem lesz kínos csönd köztetek.

via GIPHY

Koncert

Kevésbé lehetsz felszabadultabb, mint a kedvenc bandád koncertjén. Lehetőséged van táncolni, és két szám között ki tudtok menni a levegőre is picit, hogy jobban tudjatok beszélgetni.

via GIPHY

Piknik

Egy jó alternatívát adhat a megszokott vacsoraötletektől egy szabadban eltöltött közös piknik. Nem is kell hozzá sok dolog, csak egy szép park, egy pléd, néhány apró harapnivaló és egy kis üdítő. A siker pedig garantált!

Getty Images Getty Images

Forrás: Seventeen

Lead: Pexels