Most szól:
Vezeti:
2018.02.05. Hétfő 10:07

A 10 legkínosabb élőadásbeli pillanat

Amikor egy eseményt élőben közvetítenek, bármi megtörténhet…itt vannak a történelem eddigi legkínosabb élőadásbeli pillanatai.

A La La Land tévesen lett kinyilvánítva, mint az Oscar-díj nyertese

2017-ben az Oscar gálán egy boríték felcserélésének köszönhetően, a Moonlight helyett a La La Land-et hívták fel a színpadra, és a La La Land stábja már a beszédjüket mondták, amikor is félbeszakították őket és bejelentették, hogy hibát követtek el a felolvasók.

Steve Harvey a rossz Miss Universe-t koronázta meg

Az élő TV-s közvetítések talán egyik legkínosabb pillanata volt ez. Steve Harvey, a szépségkirálynő választás hosztja véletlenül Miss. Fülöp-szigeteket koronázta meg Miss. Kolumbia helyett.

Jennifer Lawrence Oscar-díjas bukása

2013-ban Jennifer Lawrence nyerte el a legjobb színésznőjének járó Oscar-díjat, és ahogy éppen az úton volt, hogy átvegye a díját, felbukott a lépcsőn.

John Travolta rosszul ejti ki Idina Menzel nevét

A 2014-es Oscar-díj átadón John Travolta vezette fel Idina Menzelt a színpadra és tévesen ejtette ki a Brodway legenda nevét.

Ashlee Simpson SNL bakija

Egy 2004-es élő adásban a Saturday Night Live showban az énekesnőt rajtkapták, amint playbackel, és, ha ez nem lett volna elég, nem is jó számba kezdett bele. Mielőtt szégyenében teljesen elsüllyedt volna, próbálta menteni a menthetőt és táncolni kezdett, de a végén inkább kirohant a színpadról.

Mariah Carey Újévi technikai felsülése

2016-os újévi showján Mariah később technikai nehézségekre hivatkozva adott elő egy híresen kínos showt, igaz egy évvel később a díva visszatért és helyreállíotta a hírnevét.

Michael Jackson egy képzeletbeli díjat vesz át

2002-ben az MTV Video Music Awards díjátadó éppen egybeesett Michael Jackson születésnapjával. Hogy ezt az alkalmat méltóképpen megünnepeljék az MTV stábja elrendezte számára, hogy egy nagy tortát fognak neki kigurítani a színpadra. Britney Spears feladata volt felvezetni Jackot, de az énekesnő úgy mutatta be, mint a Millennium Művészét, és Jacko azt hitte, hogy ezt a díjat nyerte el, pedig ilyen díj a valóságban nincs.

Forrás: Harpersbazaar

Lead: Getty Images