Most szól:
Vezeti:
2018.02.14. Szerda 09:33

Váltsd valóra az álmod és utazd körbe a világot!

Mi lenne, ha még költened sem kellene az utazásaid során, hanem neked fizetnénk érte?

Szerencsére manapság már egyre több lehetőség van rá, hogy utazhass és közben még pénzt is keress. Ám, ezek nem könnyű munkák, de a lehetőségek csak egy karnyújtásnyira vannak tőled, ha te is igazán akarod őket!

Itt van pár lehetőség, amik közül Te is könnyedén válogathatsz!

1.Angol tanítás

Ha készen állsz egy igazi kalandra külföldön, akkor az egyik talán legkönnyebb módja annak, hogy egy másik kultúrában élhess. Sokszor nem szükséges diplomával sem rendelkezned, csupán nyelviskolától függő teszteken kell átmenned.

2. Útikönyvekhez kutató

Kevésbé van félreértve hivatás úgy, mint ez. A munka teljességgel felemelő, azonban a folyamatos repülés, a száz és száz hely, amit meg kell látogatnod egy idő után igen kimerítő lesz. Általában napi 12-14 órákat kell dolgozni, de ha úgy érzed ez a neked való hivatás a Lonley Planet és a Fodor’s mindig keres új csapattagokat.

3. Legyél esküvői fotós

Ez már egy kicsit nehezebben kivitelezhető, hiszen fotográfus vénával rendelkezned kell hozzá, de ha ez is megvan, akkor specializálódhatsz olyan esküvők fényképezésére, amelyek különleges helyszíneken történnek. Ha már keresett leszel a menyasszonyok körében, akkor az utazási költségeid, az étkezésed és a megbízási díjad akár több millió forint is lehet.

4. Dolgozz légiutas-kísérőként!

Ha nem bánod, hogy az utazásaid során is állandó munkahelyed lesz, akkor ez az álommunka számodra. Az igazán kecsegtető fizetés mellé, ingyenes utazási bónuszokat kapsz akár a családod számára is. Azonban egy hónapban átlagosan 80 órát dolgoznak, és ez csak a minimum.

5. Dolgozz au pairként!

Az au pair egy kifejezés a nemzetközi dadusra, aki egy családdal él együtt egy előre megszabott időre, gondoskodik a gyermekükről, cserébe a dadus utazhat, kap szállást, ellátást és zsebpénzt is. Ha szereted a gyerekeket, akkor ez igazán előnyös álláslehetőség lehet a számodra.

Van olyan állás, ami felkeltette a figyelmedet?

Forrás: BusinessInsider

Lead: