Most szól:
Vezeti:
2018.02.15. Csütörtök 15:11

Pompás feldolgozás született az Arctic Monkeys híres slágeréből

Hallgassátok meg kicsit másképp a "Do I Wanna Know" című dalt!

A "BBC Radio 1" rádióadójának Youtube csatornáján folyamatosan jobbnál jobb slágerekkel találkozhatunk, melyet legtöbbször akusztikus formában hallhatunk.

Most épp Dua Lipa volt a vendég, akinek javában dübörög a karrierje. Előadta "New Rules" című fantasztikus dalát, mely épp a napokban lépte túl az 1 milliárdos (!!!) nézettséget a youtube-on. Ezzel az énekesnő lett a legfiatalabb előadó, aki átlépte a bűvös 1 milliárdos nézettségi küszöböt.

Ami még ennél is érdekesebb azonban, hogy másik dalként egy Arctic Monkeys slágert választott Dua, méghozzá a "Do I Wanna Know"-t. Mondhatni ezzel a dallal vált igazán népszerűvé az Arctic Monkeys, merész vállalkozás egy ilyen slágert feldolgozni. Azonban valószínűleg senki nem fog meglepődni azon, hogy a fiatal énekesnő ezt az akadályt is simán legyűrte és maximális profizmussal adta elő a dalt.

Mi mindkét verzióban imádjuk a szerzeményt, de reméljük, hogy a nyáron hazánkba is ellátogató Arctic Monkeys koncerten majd eredeti verzióban is felcsendül az ikonikus sláger.

Forrás: NME

Lead: Getty Images