Most szól:
Vezeti:
×
2018.02.15 Csütörtök . 15:32

Íme, néhány film a romantika kedvelőinek, amit érdemes megnézni 2018-ban

Ha imádod a happy enddel, vagy a szívfacsaró szerelmi bánattal telített filmeket, 2018-ban is érdemes ellátogatnod a mozikba!

A romantikus filmeket általában szereti a közönség, még azok is el- elnézegetik őket, akik nem vallják be. Hiszen mindenki lelkének jót tehet olykor-olykor egy idillikus happy end, de az is hatással van ránk, ha elmarad a boldog befejezés. És ez talán a legfontosabb.

Egy film, műfajától függetlenül akkor jó, ha az hat ránk, ha érzelmeket vált ki belőlünk. Így nem érdemes lebecsülnünk a romantikus filmeket sem, mert azok is emlékezetes pillanatokat okozhatnak nekünk.

Ezeket a filmeket ne hagyd ki, ha romantikus típus vagy!

Örökké a csajom

A Nicolas Sparks könyve nyomán készült film középpontjában Liam Page, popsztár áll. Liam elhagyta a barátnőjét még a középiskolában a sztárság kedvéért, most pedig évekkel később bármit megtenne, hogy újra visszakaphassa a lányt.

Nap nap után

A 16 éves Rhiannon beleszeret egy különös lélekbe, akit csak A-nak hívnak, és minden egyes nap máshol, más testben ébred. A kettejük között kialakuló kapcsolat olyan erős, hogy elhatározzák, minden nap megkeresik egymást, pedig még csak nem is sejtik, mit és kit hoz a következő...

Éjjeli napfény

A 17 éves Katie egy ritka betegség miatt sosem hagyhatja el otthonát, ugyanis nem érheti napfény a testét. A bonyodalmak akkor kezdődnek, mikor a lány életébe egyszer csak betoppan a szerelem, Charlie személyében és szigorú édesapja egyáltalán nem nézi jó szemmel a bimbózó románcot.

Csillag születik

Egy nagy sztár, aki a csúcs útján hamar elindult lefelé a lejtőn, igyekszik segíteni egy feltörekvő, tehetséges fiatal lánynak. A kiégett mentor és az új csillag között szerelem szövődik, de vajon túlélheti-e szerelmük a férfi lejtmenetét? A főszerepben Lady Gaga-t és Bradley Cooper-t láthatjuk majd!

@IMDb @IMDb

Forrás: Seventeen

Lead: Warner Bros.