Most szól:
Vezeti:
2018.02.20. Kedd 10:41

Újabb nagyszerű tehetségek a Saját Zenéd versenyében!

Mint minden hónapban, úgy januárban is kiválasztásra került a Petőfi Rádió „Saját Zenéd" nyertese.

A „Saját Zenéd" célja, hogy hónapról hónapra újabb és újabb tehetségeket fedezzünk fel, és mutassunk meg nektek!

Az év első hónapja pedig több, igazán ígéretes zenészt is tartogatott a számunkra, ugyanis 3 győztes dal is született!

Ismerjétek most meg őket!

Chain Bridge Pop - Te meg Én

A 6 tagú banda „Te meg Én" című száma, már kb. 1 éve íródott, ám végleges formáját csak nemrég nyerte el a szerzemény, ami utána a „Saját Zenéd" egyik legjobb dalának is bizonyult. A Chain Bridge Pop 2018 elején szeretné befejezni első nagylemezét, ami után reméljük sok-sok koncerten találkozhatunk velük!

Haxel x ThreeX feat. Dánielfy Gergő - Minden óra

A saját tapasztalatból született dal, egy távkapcsolat előnyeiről és hátrányairól szól, a számhoz pedig már videoklip is készült! A srácok elsődleges célja, hogy minél több minőségi szerzeményt készítsenek majd pedig belevessék magukat a koncertezésbe is!

Szakály Bálint - I'm Here For You

A BME fiatal hallgatójának száma, az „I'm Here For You" egy viszonzatlan szerelemről szól, ami a dal tempóján és szövegében is visszaköszön. A szám, ahogy Bálint elmondta, nem a nagyközönségnek készült, ám végül mégis elküldte dalát a Petőfi Rádiónak, amit nagyon jól tett, hiszen a januári hónap egyik legjobbjának bizonyult!

Ha ti is kedvet kaptatok, hogy beküldjétek saját szerzeményeteket, akkor várjuk zenéteket a sajatzenem@mtva.hu e-mail címre! A részletekért kattintsatok IDE!

Lead: pexels.com