Most szól:
Vezeti:
×
2018.02.21 Szerda . 11:43

Célegyenesben az AranyCORE zenebajnokság

Ne feledjétek, hamarosan itt a március, ami egyet jelent azzal is, hogy a végéhez közeleg az AranyCORE zenebajnokság nevezése.

A megzenésített Arany János verseket március 2-ig lehet beküldeni. A műfajban és stílusban nincs kikötés, csupán az, hogy a mű Arany János tollából származzon.

Ha pedig még egy kis inspirációra vagy buzdításra lenne szükségetek, látogassatok el az AranyCORE weboldalára, ahol Ákos, a Margaret Island és Wolfie is 1-1 verssel készült nektek. A Facebook-on pedig számos zenész üzenetét nézhetitek meg videós formában!

Most pedig nem más biztat titeket arra, hogy küldjétek be a megzenésített pályaműveteket, mint Szirtes Edina Mókus! Nézd meg te is, mit üzen az alábbi videókban!

A részletes játékszabályzatért, a rögzített versekért, valamint további információkért is érdemes a verseny oldalára látogatni: www.aranycore.hu.

Kép forrás: A Magyar Posta Zrt. Arany János születésének 200. évfordulója alkalmából megjelent bélyeg-kisíve a Sándor-palotában tartott ünnepélyes kibocsátáson (MTI Fotó: Bruzák Noémi)