Most szól:
Vezeti:
2018.02.22. Csütörtök 13:30

Szerencsés rajongók, akik végül álmaik sztárjaival házasodtak össze!

Sosem lehet tudni, egy-egy találkozásnak mi lesz a vége.

Sokunknak csak egyszer adatik meg az életben az a pillanat, hogy találkozzunk, vagy legalább egy légtérbe legyünk kedvenc sztárjainkkal. De vannak olyan szerencse fiai és lányai, akik nem elég, hogy jókor voltak jó helyen, még az imádott sztár szívét is elrabolták. Nem mellesleg történetük hitet ad, mindenkinek, aki a hőn szeretett híresség fotóit nézegetve ábrándozik valami hasonlóról.

Íme, néhány sztár, akiknek egy rajongójuk rabolta el a szívét!

Jessica Alba és Cash Warren

@Popsugar @Popsugar

Cash 2005-ben találkozott álmai nőjével A fantasztikus négyes forgatásán, ahol Jessica a film egyik sztárja, míg ő asszisztensként dolgozott. Nagy meglepetésére a gyönyörű színésznő is szimpatizált vele, így összeszedte a bátorságát és randira hívta. Négy évvel később a pár összeházasodott és immáron három gyermek boldog szülei.

Tom Cruise és Katie Holmes

@Daily Mail @Daily Mail

Bár a pár már sajnos jó ideje nincs együtt, megismerkedésük története igazi tündérmesébe illő volt. Katie ugyanis Tom Cruise egyik legnagyobb rajongója volt. Iskolásként még képeket is gyűjtött a színészről és rengeteget álmodozott arról, hogy egyszer ő lesz Cruise felesége. Az álom pedig 2006-ba valóra is vált.

Patrick Dempsey és Jillian Fink

@FilmMagic @FilmMagic

A Grace klinika sztárja egy fodrászatban találkozott az egyik legnagyobb rajongójával, aki egyben élete szerelme is lett. A pár 1999 óta él boldog házasságban és négy gyermeket nevelnek együtt.

Matt Damon és Luciana Barroso

@Getty Images @Getty Images

Luciana pultosként dolgozott, mikor egyszer csak betért a bárba az általa imádott Matt Damon. A színész éppen akkor forgatta a Túl közeli rokon című filmét, és az egyik forgatási szünetbe beugrott a közeli szórakozóhelyre kicsit kiereszteni a gőzt. Arra minden bizonnyal ő sem számított, hogy ott talál majd rá a szerelem. Pedig így lett, a pár 2 évvel a találkozásuk után összeházasodott.

Julia Roberts és Danny Moder

@Rex @Rex

Az operatőrként dolgozó Danny teljesen oda volt a gyönyörű színésznőért, álmai pedig 2000-ben valóra váltak, mert (végre) együtt forgathatott Julia-val. Mivel mindketten mély benyomást gyakoroltak egymásra így mire a film elkészült, ők egy pár, később pedig házasok lettek.

Forrás: Brightside

Lead: Getty Images