Most szól:
Vezeti:
2018.03.07. Szerda 09:55

6 dolog, amit minden nő megnéz egy férfin

Na de vajon mindenkire igazak-e az állítások?

Mit gondolsz, mennyi időt vesz igénye, hogy kialakuljon valakiről a véleményed, csak az alapján, ahogy kinéz? Nos, kutatások kimutatták, hogy mindez kb. 6-7 másodperc alatt megy végbe. Nagyjából ennyi idő alatt döntjük el azt is, hogy tetszik-e a másik, vonzónak tartjuk-e, vagy akarunk-e tőle valamit. Persze tudjuk, hogy nem minden a külső, de az első benyomásra, mint ahogy a nevében is benne van, csak egy lehetőségünk van, így nemtől függetlenül igyekeznünk kell kihozni belőle a legtöbbet.

Íme, néhány dolog, amire a nők akarva akaratlanul felfigyelnek egy pasin!

1. Öltözködés

A nőknek általában imponál, ha a férfi jól öltözött. Figyelik, hogy mennyire tiszták, újszerűek a ruhái, vagy koszosak, elnyűttek. Az is jó pont náluk, ha az alkalomhoz megfelelően választott a szett, vagyis ne legyen se túl-, se alulöltözött. Illetve határozottan vonzónak tartják, ha egy férfinek saját stílusa van, minden passzol mindennel és főként az egyéniséggel.

HELLO HELLO

2. Járás

Talán nem is gondolnád, de a járásunk is hozzátartozik a külső megjelenésünkhöz. Ha a férfi járása dinamikus, magabiztos, közben kihúzza magát, azt a nők sikerrel, ambícióval azonosítják. Míg azt a pasit, aki lesütött fejjel, görnyedve jár-kel, nem szívesen látnák maguk mellett.

depositphotos  depositphotos

3. A test

A legtöbb nő azt találja vonzónak, ha a férfi teste olyan, mint egy fordított háromszög: széles váll, izmos karok, vékony csípő. Az ilyen férfit dominánsnak és erősnek látják, aki mellett úgy érzik, biztonságban lennének.

Popsugar Popsugar

4. Cipő

A cipő szerepét nem szabad alábecsülni. A gyengébbik nem, nemcsak arra figyel, hogy divatos, az öltözékhez illő legyen, hanem arra is, hogy tisztán van-e tartva. Ha nem, azt könnyen, hanyagsággal, igénytelenséggel azonosíthatják.

depositphotos  depositphotos

5. Arckifejezés

A csinos pofi még nem elég, ugyanis nem mindegy, hogy mit üzen az a bizonyos arc. A nőknek kiváló radaruk van arra, hogy ezeket a finom kis jelzéseket észleljék. Például, ha egy férfinek keskeny, szorosan zárt ajkai vannak, abból azt a következtetést vonják le, hogy a pasi komoly, vagy komor. Viszont a szem környékén lévő kis ráncokért odavannak, mert azt gondolják, egy ilyen férfi igazán jó társaság és biztos meg tud nevettetni.

Warner Bros / eastnews  Warner Bros / eastnews

6. Kezek

A kéz egy másik testrész, amire a nők többsége különösen odafigyel. A kezek tanúskodhatnak arról, hogy mi lehet a férfi foglalkozása, pl. ha durva, érdes, akkor valószínűleg fizikai munkát végez. A körmök állapota is fontos, ha mondjuk, valaki rágja, arról a csajok általában azt gondolják, hogy bizonytalan és sokat szorong. A nők nagy általánosságban azt kedvelik, ha a pasi keze tiszta, hosszúak az ujjai és ápolt a körömágya, na és persze, ha nincs rajta gyűrű.

depositphotos  depositphotos

Forrás: Brightside

Lead: Getty Images