Most szól:
Vezeti:
2018.03.08. Csütörtök 15:04

Nem tudod hol nyaralj idén? Adunk néhány tippet!

Most már nyakunkon a tavasz, ami azt jelenti, hogy hamarosan jön a nyár is, szóval ideje elkezdeni tervezgetni, hogy hova is menjünk nyaralni!

Reméljük ti is boldogok vagytok, hogy végre magunk mögött hagyhatjuk a mínuszokat, s cserélhetjük őket egyre melegebb napokra. Szépen lassan elérkezik a nyár, így lassan kitervelhetjük, hogy hova utazzunk el idén kipihenni az éves stresszt.

Most nem a nagyvárosok kerülnek középpontba, s nem is eldugott szigetek, hanem olyan tengerparti helyszínek, ahonnét lélegzetelállító kilátás nyílik az óceánra vagy a tengerre.

S most biztosan azt gondoljátok, hogy mindegyik a világ vége után van kettővel, de tévedtek, hiszen nagy része Európában található.

Felkészültetek? Induljon hát a csodálkozás!

Kréta

Kréta a Földközi-tenger ötödik legnagyobb, Görögország legnagyobb szigete. Ugyan ez a helyszín autóval nem megközelíthető, de repülővel hipp hopp odaér az ember, s vannak olyan eldugott helyei, mely biztosan nem hemzseg a turistáktól.

CV Villas CV Villas

Jamaica

Ugyan ez nem pont a legközelebbi célpont, de egyszer mindenkinek meg kell látogatnia Usain Bolt otthonát. Mesés tengerpartjai mellett, állatvilága és növényvilága is példátlan.

CV Villas CV Villas

Santorini

Az egyik legismertebb európai turisztikai célponttá vált Santorini tengerpartja egyedülálló. A fehérre festett házak, a tükörsima víz, a csodálatos látvány egyből magával ragadja az embert. A kör alakú, vulkáni robbanás után visszamaradt szigetcsoport Görögország és Törökország között helyezkedik el, az Égei-tengerben. Akinek eddig nem volt felírva a bakancslistájára, az most pótolja rögtön!

CV Villa CV Villa

Korfu

Korfu Görögország egyik szigete, mely a Jón-tengerben helyezkedik el. A természet imádók nagyon kedvelik a szigetet, hiszen ez Görögország legzöldebb területe. Több kisebb szigetével együtt ez mondható az ország nyugati határának.

CV Villas CV Villas

Izland

Hagytunk egy jolly jokert a végére! Ha először Izlandra gondolunk, valószínűleg nem a meleg nyári napok jutnak az eszünkbe. Viszont, van egy rendkívül ötletes "szálloda" a szigeten, ahol egy forró vizes csónakból lehet szemlélni az elénk táruló látványt. Mondanunk sem kell, hogy mi egyből mennénk és kipróbálnánk ezt a különleges élményt.

Shutterstock Shutterstock

Reméljük, hogy sikerült kedvet csinálnunk a nyaralás megtervezéséhez, sőt mi több, még ötletet is tudtatok meríteni a cikkünkből!

Forrás: DailyMail

Lead: CV Villas