Most szól:
Vezeti:
2018.03.10 Szombat . 17:05

Colin Firth meglepő vallomást tett házasságáról!

Colin Firth és felesége Livia Giuggioli megerősítették a sokkoló híreket!

A pár egy közös sajtóhírt tett közzé, miszerint Liviának volt egy viszonya a házasságuk alatt, és most a férfit zaklatással vádolják. Azt is állítják, hogy a feleség viszonya alatt a pár szünetet tartott kapcsolatában, de most már újra együtt vannak.

Livia és Colin 1997 óta házasok, és most az egykori újságíró barátjukat Marco Brancacciát vádolják zaklatással, aki mindent tagad, és azt állítja, hogy ezzel a vádaskodással csak a 2015 és 2016 között történő viszonyukat próbálják leplezni.

„Egy pár évvel ezelőtt Colin és Livia privátan tettek egy közös megegyezést miszerint szünetet tartanak. Ezalatt az idő alatt Livia röviden viszonyt folytatott a volt barátjukkal Mr.Brancacciaval. Azóta a Firth család újra egyesült.” áll a pár közleményében.

„Állítólag Mr. Brancaccia több hónapig tartó zaklató kampányt folytatott, ami dokumentálva is lett. Nyilvánvaló okok miatt a Firth család nem szerette volna ezt nyilvánosságra hozni.”

Marco minden vádat tagad. „A ’zaklatásom’ két WhatsApp üzenetet tartalmazott, amit a szakításunk után küldtem még 2016 júniusában, valamint egy emailt, amit Colinnak küldtem a kapcsolatunkról, amit már bánok. Azért adtak be ellenem keresetet, mert Livi rettegett attól, hogy nyilvánosságra hozom a kapcsolatunkat, ami rossz hatással lett volna a házasságára és a munkájára is.”

Ti mit szóltok ehhez a hírhez?

Leadforrás:IMDb

Forrás: Justjared