Most szól:
Vezeti:
2018.03.12. Hétfő 13:36

Sztárpárok, akiknek igencsak kínos volt a szakítás utáni közös munka

Te el tudnád képzelni, hogy a kapcsolat vége után az exeddel dolgozz együtt?

1. Kristen Stewart és Robert Pattinson

Az Alkonyat sztárpárjának kapcsolata a rajongók számára maga volt a megtestesült álom. Ugyanis nem csak a történetben, de a való életben is szurkolhattak a vámpírok kapcsolatáért. Románcuk a forgatások alatt is igen viharos volt, így nem egyszer kellhetett kellemetlen szituációkkal szembenézniük.

Getty Images Getty Images

2. Nina Dobrev és Ian Somerhalder

Nina és Ian szintén egy vámpír-románcot testesítettek meg. Ami a rajongók örömére nem csak a filmvásznon, hanem a mindennapokban is életre kelt. Három évet töltöttek együtt és szakításuk után még jó ideig dolgoztak együtt a tavaly végetért sikeres sorozaton.

Getty Images Getty Images

3. Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult

Az X-Men álompárja, az Éhezők viadalából is ismert Jennifer Lawrence és Skins főhőse Nicholas Hoult 2010-ben kezdett el randizgatni, kapcsolatuk pedig négy évig tartott. A kínos az egészben, hogy ezután várt rájuk még egy X-Men film, mely 2016-ban került a mozikba.

Getty Images Getty Images

4. Blake Lively és Penn Badgley

A híres sorozatból, a Gossip Girl-ből ismert pár, Serena és Dan még 2007-ben kezdett el randizgatni a képernyőn és a való életben is. Románcuk egészen 2010-ig tartott. A sorozat azonban csak 2012-ben ért véget.

Getty Images Getty Images

5. Alexis Blende és Milo Ventimiglia

Milo 2001-ben csatlakozott a Szívek szállodája csapatához, kapcsolata pedig ekkor kezdődött el Alexis Blende-vel. 2006-ban azonban, pont egy évvel a sorozat leállása előtt, szakítottak.

Getty Images Getty Images

6. Sophia Bush és Chad Michael Murray

A páros 2003-ban találkozott a Tuti Gimi felvételei közben és kapcsolatuk házasságig bonyolódott. Amit aztán Sophia fél évvel később fel is bontott. A válás után azonban még három évet együtt dolgoztak.

Getty Images Getty Images

7. Rachel Bilson és Adam Brody

Az egyik leghíresebb tinipár kapcsolata egy hatalmas érzelmi hullámvasút volt. A páros nem sokkal a Narancsvidék 2003-as indulása után kezdett el randizgatni, ám három évvel később szakítottak is. Szerencsére azonban kapcsolatuk viszonylag normalizálódott és együtt tudtak dolgozni békében egészen a sorozat 2007-ben bekövetkezett végéig.

Getty Images Getty Images

Forrás: Seventeen

Lead: WENN