Most szól:
Vezeti:
2018.03.28. Szerda 11:17

Minden, amit a legújabb X-Men filmről tudnod kell!

Hamarosan jönnek az ’Új mutánsok’.

Az X-Men ötlete még 1963-ban pattant ki, Stan Lee fejéből, akinek egyébként Pókembert is köszönhetjük. Ekkor a természetfeletti képességekkel megáldott mutánsok története még csak képregényekben volt olvasható. Idővel aztán rajzfilm készült belőlük. 2000-ben pedig a mozivászonra is berobbantak az X-menek az X-Men – A kívülállók című filmmel és azóta is évről évre visszatérnek.

 

iMDb iMDb

A soron következő legújabb részt, mely az Új mutánsok alcímet viseli, már leforgatták tavaly szeptemberben, de a bemutatóra még 2019 februárjáig várni kell. A cím magában foglalja, hogy ezúttal számos új karaktert köszönthetünk a már jól ismert Marvel univerzumban.

Ugyanakkor joggal merülhet fel a kérdés, hogy mi lesz a „régiekkel”? Nos, azt már biztosan tudjuk, hogy Hugh Jackman örökre elköszönt a Farkas karakterétől, és ha Logan kalandjai folytatódnak is a jövőben, biztos, hogy nem ő fogja alakítani.

Ugyanez a helyzet Patrick Stewart-tal is, akit egész biztosan nem látunk majd többé a telepata X-professzor szerepében, de a hírek szerint Charles Xavier benne lesz az új filmben, James McAvoy alakításában.

A többi, már jól ismert szereplővel valószínűleg még találkozhatunk, de nem az Új mutánsokban, ez a film ugyanis valóban komoly vérfrissítést hoz majd a szériába.

20th Century Fox 20th Century Fox

Az Új mutánsok-ban láthatjuk majd a Széttörve című filmből megismert Anya Taylor-Joy-t, aki, Magik-ot, a teleportálásra képes karaktert játssza, aki nem mellesleg Kolosszus testvére. A Trónok harca színésznője, Maisie Williams is csatlakozik az  X-men-hez. Ő személyesíti meg talán az egyik legérdekesebb karaktert, Wolfsbane-t, akinek képessége abban rejlik, hogy farkassá tud válni.

20th Century Fox 20th Century Fox

Valamint feltűnik majd az Új mutánsok között a Tizenhárom okom volt című sorozat színésze Henry Zaga, ő Sunspot-ot alakítja, aki napenergiát felhasználva emberfeletti erőre tesz szert. A Stranger Things sztárja, Charlie Heaton pedig, Cannonball-t kelti életre, aki olyan energiát tud maga köré létrehozni, mely elpusztíthatatlan pajzsként működik, miközben nagy sebességgel repülni is tud.

20th Century Fox 20th Century Fox

A filmet az a Josh Boone rendezte, aki a Csillagainkban a hiba című filmet is készítette. A rendező ígérete szerint, ezúttal egy minden eddiginél sötétebb, már-már thrillerbe hajló X-Men filmet kapunk majd.

Íme, a trailer!

Lead: 20th Century Fox

Forrás: Digitalspy