Most szól:
Vezeti:
2018.04.03. Kedd 10:11

Most akár te is hozzájuthatsz a Linkin Park hangszereihez!

Több, mint 200 hangszerét bocsájtja eladó sorba a Linkin Park zenekar, hogy a befolyt összeget jótékony célra ajánlják fel.

Mindig is nagy vágyad volt, hogy egy általad kedvelt zenekar hangszereihez hozzájuss? Most, a Linkin Park rajongól örülhetnek, hiszen a banda több, mint 200 hangszerét, köztük gitárt, szintit, samplert és megafont kínál eladásra.

Április 4-én lesz lehetőség az eszközöket megvásárolni, a befolyt összeget pedig az együttes által létrehozott Entertainment Industry Foundation nonprofit szervezet kapja, mely a természeti katasztrófák által sújtott területeknek és a túlélőknek nyújt segítséget.

Az eladó termékek között szerepel például a Mike Shinoda által 2010-ben használt teremin, Brad Delson megafonja, melyet a 2011-es koncertturné alkalmával használt, vagy egy olyan billentyűs hangszer, melyet kizárólag a Linkin Park számra készítettek és ezidáig, soha nem juthatott hozzá a nagyközönség.

A banda hangszerei április 4-én ezen a weboldalon lesznek megvásárolhatóak.

Mike Shinoda, a Linkin Park egyik alapítója egyébként a napokban nyilatkozott a zenekar jövőjét illetően. "A rajongók tudni szeretnék mi lesz a zenekarral. Higgyetek nekem, én is tudni szeretném a választ" - mondta.

Nos, mi is kíváncsiak vagyunk a banda jövőjét illetően, s amellett, hogy Shinoda szóló karrierbe kezdett, reméljük a zenekar karrierje továbbra is felfelé ível majd.

Forrás: NME

Lead: Getty Images