Most szól:
Vezeti:
2018.04.14. Szombat 05:00

Rosamund Pike nem szeretne női James Bond-ot

Miközben Daniel Craig az utolsó James Bond szerepére készül, már a háttérben mennek a találgatások, ki lehet a következő jelölt, aki vászonra viheti az ikonikus ügynököt.

Van olyan elképzelés is, hogy egy női színésznek adják a szerepet, azonban a Holtodiglan sztárja, Rosamund Pike nem ért ezzel egyet.

„Én csak annyit szeretnék mondani, hogy ehhez egy új történet kell. James Bond egy Ian Fleming által életre hívott karakter és bár a név maga mélyen beleivódott a popkultúrába, ettől függetlenül egy női Bond karakternek egy külön történet dukál. Szerintem James Bond egy férfi, egy igazi férfi.” - mondta a színésznő egy interjúban.

Pike véleménye szerint a nők alábecsülése lenne az, ha a 007-est egy női színész alakítaná. „James Bond-ban – ahogyan őt Ian Fleming megalkotta – semmi nőies nincs. Egy roppant férfias karakterről van szó. Így ha ajánlatot kapok egy James Bond film főszerepére nem áll módomban azt elfogadni. Kreáljunk egy hasonló, kemény James Bond-szerű női ügynököt. Abban a koncepcióban természetesen benne vagyok.” - tette hozzá.

via GIPHY

Nem Rosamund Pike az első, aki nemtetszését fejezte ki a női James Bond iránt. Korábban Rachel Weisz mondta azt egy interjúban, hogy a nők megérdemlik a saját történeteiket, ami nem egyeztethető össze egy női színész által eljátszott James Bond-dal.

Daniel Craig-et utolsó 007-es szerepében a Bond 25 című filmben fogjuk látni, amely 2019 végén kerül a mozikba.

Forrás: Indiewire.com

Lead: IMDb