Most szól:
Vezeti:
2018.04.25. Szerda 09:33

Óriásit énekelt Christina Aguilera, James Corden autójában

James Corden régi jó szokásához híven, ismét bepattant az autójába és tett egy kört egy világsztárral az oldalán. Az anyósülésen ezúttal Christina Aguilera foglalt helyet, aki a csillagokat is leénekelte az égről.

A karaoke party-t Christina ’Fighter’ című dalával kezdték, ahol az énekesnő nemcsak magas hangjait, de rekedtes hangszínét is megcsillogtatta.

Majd az autó egy szempillantás alatt „nosztalgia-vonattá” változott mikor a műsorvezető a Mickey Mouse Club-os időkről faggatta Christina-t. Az énekesnő olyan sztárokkal szerepelt együtt az egykori gyerekműsorban, mint Britney Spears, Justin Timberlake és Ryan Gosling.

Tudván, hogy Justin és Britney később összejöttek, James nem hagyhatta ki a kérdést, hogy vajon közte és Ryan Gosling között volt-e valami. Christina azonban minden kételyt eloszlatott és elárulta, hogy egyfelől neki nem tetszett Gosling, másfelől a színész akkoriban szintén inkább Britney körül legyeskedett.

The Late Late Show with James Corden/ Youtube The Late Late Show with James Corden/ Youtube

Ezután rázendítettek a ’Dirty’ című számra, mikor is váratlanul a hátsó ülésen egyszer csak ott termett Melissa McCarthy színésznő, akit olyan nagy sikerű vígjátékokból ismerhetünk, mint a Női szervek, vagy A kém.

Christina és Melissa egyébként együtt szerepelnek az idén mozikba kerülő A Partiállat című filmben, így a színésznő felbukkanása végül is nem is olyan meglepő. Melissa pedig szintén bekapcsolódott a dalba, sőt még rappelt is!

The Late Late Show with James Corden/ Youtube The Late Late Show with James Corden/ Youtube

Ezt követően Christina még egy rögtönzött „díva kurzust” is tartott két útitársának, egy csillogó mikrofon segítségével, ám Melissa-nak és James-nek nem igazán sikerült hoznia az igazi „Aguilera-s” dallamokat.

Ezután még hármasban elénekelték a ’Genie in a Bottle” című dalt, ami Christina egyik debütáló száma volt, még 1999-ben. Majd, már Melissa nélkül, a „Beautiful” című klasszikussal zárult ez a Carpool Karaoke.

Lássuk is a videót!

Forrás: Popsugar

Lead: The Late Late Show with James Corden/ Youtube