Most szól:
Vezeti:
2018.04.27. Péntek 10:16

Csip-csip! Folytatódik a Csibefutam!

A Csibefutam című filmet 2000-ben mutatták be az Egyesült Államokban és a világ többi részén is, s nagy sikert aratott mind a hazai, mind a külföldi filmpiacon. A folytatással kapcsolatos remények azonban évről évre halványulni látszottak - egészen mostanáig.

A 18 éve bemutatott animációs film most végre megkapja az őt megillető folytatást. Az Aardman Animations stúdió, amelynek a gondozásában készült az első epizód a napokban közzétett egy tweet-et mely szerint a Shaun a bárány következő epizódja után visszatérnek a yorkshire-i csibefarm lakóihoz is.

A Csibefutam egyébként az egyesült államokbeli filmpiacon 106 millió dolláros bevételt hozott, míg világszerte 225 milliót, így aztán nem volt kérdés a folytatás a készítők részéről sem. A film rajongói viszont bizonyára jobban örülnek a hírnek, hiszen néhányan még petíciót is indítottak, hogy a Csibefutam kapjon folytatást. Sam Fell fogja rendezni a következő epizódot és a Shaun a bárány producere Paul Kewley ebben a projektben is ugyanolyan a minőségében fog részt venni.

A Csibefutam egyébként Steve McQueenA nagy szökés’ című filmjének paródiája, aholMel Gibson játszotta az egyik főszerepet. A színész vélhetően a következő filmben is a hangját kölcsönzi majd Rocky-nak, a törött szárnyú főhősnek.

Forrás: digitalspy.com

Lead: IMDb