Most szól:
Vezeti:
2018.05.02. Szerda 05:00

Tom Hanks és Rita Wilson 30 év múltán is elválaszthatatlanok

Tom Hanks 1981-ben találkozott először Rita Wilson színésznővel egy TV sorozat forgatásán, ám akkor a sors elsodorta őket egymástól és hosszú ideig nem is látták egymást. Akkor egyébként Hanks nős volt és két gyermek édesapja.

1985-ben aztán újratalálkoztak, hiszen mindketten szerepet kaptak az Önkéntesek című filmben, innentől fogva pedig többé nem is engedték el egymás kezét. Hanks elvált, a pár pedig 1988. április 30-án kimondta a boldogító igent.

Courtesy Everett Courtesy Everett

Tom és Rita kapcsolata azon kevés hollywoodi románcok egyike, melyet a legtöbben valóban példaértékűnek és beton biztosnak tartanak. A sztárpárnak két közös gyermeke született, Chester és Truman.

BEI/REX/Shutterstock BEI/REX/Shutterstock

A Hanks házaspár mindent megoszt egymással, így Tom sikereinek is együtt örültek. Mikor Hanks kétszer egymás után megnyerte az Oscar-t, elsőként Ritanak köszönte meg. Amikor pedig a Forrest Gump címszerepéért kapta az elismerést így nyilatkozott: „A nő, akivel megosztom az életemet, minden egyes nap megmutatja nekem, hogy mi a szerelem”.

Azt is elárulta, ha Rita nem lett volna, nem tudta volna úgy eljátszani Forrest szerelmét Jenny iránt, mint ahogy azt végül sikerült, és ez nagyon sok más szerepre is igaz, így Hanks elképesztően hálás feleségének, és ezt ki is nyilvánítja.

Giphy Giphy

A mostani, kerek évfordulón sem felejtették el kifejezni szeretetüket, némi humorral is fűszerezve.

Hanks egy fotót osztott meg magáról és feleségéről, amelyen kartonból kivágott alakjaik láthatók, baloldalon az esküvői fotójuk 30 évvel ez előttről, míg jobb oldalt egy jelenkori felvétel látható.

Így ér össze múlt és jelen, 30 boldog évet felölelve.

 

További sok boldogságot kívánunk nekik!

Forrás: Popsugar

Lead: People