Most szól:
Vezeti:
2018.05.02. Szerda 15:07

Készen állsz a Westworld folytatására?

Az egyesült államokbeli HBO zöld utat adott a Westworld következő évadának, nem sokkal a premier után. Az új évad április 22-én debütált.

A sorozat egy futurisztikus vidámparkban játszódik, ahol androidok fogadják a vendégeket, akik az új évad végén fellázadtak az emberi alkotóik ellen. A produkcióban Evan Rachel Wood, Ed Harris, Thandie Newton, Jimmi Simpson, Jeffrey Wright, James Mardsen és Thessa Thompson játsszák a főbb szerepeket. Az HBO nem tért ki arra, hogy a harmadik évad mikor fog adásba kerülni, sőt semmilyen, a produkcióval kapcsolatos időpontot nem határoztak még meg, csak annyit, hogy biztosan láthatunk még újabb epizódokat a sorozatból.

via GIPHY

„Kivételes megtiszteltetés olyan elképesztően tehetséges szakemberekkel dolgozni, mint Jonathan Nolan és Lisa Joy (a sorozat készítői), illetve az egész stáb megérdemli a dicséretet.” – mondta Casey Bloys, az HBO programfelelőse. „Az ötletes történetek és a lélegzetelállító látványvilág mindenkire hatással volt, így izgatottan várjuk, hova fog minket vinni a következő utazás a sorozattal.”

Forrás: Variety

Lead: IMDb