Most szól:
Vezeti:
2018.05.07 Hétfő . 09:51

Ryan Reynolds most sem okozott csalódást!

Deadpool elég mozgalmas időszakon van túl. Szerepelt Hugh Jackman videójában, énekelt Celine Dionnal egy színpadon, most pedig dublőrével alkotott újra egy jelenetet a Nász-ajánlat című filmből.

Ryan Reynolds és Celine Dion kiadott egy közös videó klipet az énekesnő legújabb számához, ami egy zseniális kollaboráció a Deadpool 2-vel, azonban a csodálatos mozdulatokért, ami a videóban szerepel nem Ryan Reynolds felelős, hanem dublőre Yanis Marshall.

 

„Gondolkoztál már rajta, hogy Ryan Reynolds hogyan képes olyan jól táncolni? Átesett egy műtéten, ahol 8 csontját is eltávolítottak a testéből, hogy képes legyen úgy mozogni, mint egy hattyú és Fred Astaire közös gyermeke? A válasz talán meglepő lehet, de igen, 8 csontot is eltávolítottak a testemből, de a táncért Yanis Marshall a felelős. Ez az ember nem csak egy táncos, hanem egy elit atléta, hős és egy mindig vicces ember.”

A két munkatárs annyira jól kijön egymással, hogy még a Nász-ajánlat ikonikus filmjelenetét is újraalkották. Emlékeztek még erre a részre a filmből?

Egy kicsit másképp szól Sandra Bullock nélkül, de mi nem panaszkodunk!

 

Forrás: HelloGiggles

Lead: IMDb