Most szól:
Vezeti:
×
2018.05.08 Kedd . 10:32

A Trónok Harca színésze a világ legerősebb embere lett

A Trónok Harcában a Ser Gregor Clegane-t alakító Hafþór Júlíus Björnsson részt vett az évente megrendezésre kerülő versenyen, amelynek győztese a világ legerősebb embere címet tudhatja magáénak. A verseny a Fülöp-szigeteken került megrendezésre.

A Lovagló Hegy egyébként csak második helyen végzett a busz-húzó számban, viszont elég pontot gyűjtött össze a verseny többi szegmenséből ahhoz, hogy végül ő jöjjön ki győztesnek. A színész megköszönte természetesen a családjának, a barátainak a rajongóinak is a rengeteg támogatást, ezen felül pedig kiemelte a személyi edzőjét is.

Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson) által megosztott bejegyzés,

Ezzel a győzelemmel egyébként Björnsson lett az első ember, aki az Európa Legerősebb Embere, a Világ Legerősebb Embere címet is a magáénak tudhatja, emellett pedig az Arnold Schwarzenegger által szponzorált Arnold Strongman Classic megmérettetést is megnyerte, mindezt egy éven belül.

A színész természetesen visszatér Ser Gregor Clegane szerepébe a Trónok Harca következő és egyben utolsó évadára is, amely 2019-ben fog adásba kerülni.

Forrás: digitalspy

Lead: IMDb