Most szól:
Vezeti:
2018.05.09. Szerda 09:56

Legyél Rocksztár! Átadásra került Lukács Laci autója

Április elején egy nagy hírrel érkezett a Petőfi Rádió stúdiójába a Tankcsapda.

Lukács Laci a Talpra magyar műsorában elmondta, hogy annyi szeretet, örömöt kapott már rajongóktól, hogy valamilyen úton szerette volna ő és a zenekar is viszonozni ezt, ezért felajánlotta saját, már nem használt autóját egy olyan embernek, aki a legjobb hasznát veszi a gépjárműnek.

A „Legyél Rocksztár" elnevezésű programban, az autóért „versenybe szállni" jelölések útján lehetett, ami után 5 szerencsés kiválasztott közül került ki az az 1, aki Lukács Laci járművét megkaphatta. A több száz induló közül nagyon nehéz volt meghozni a döntést, ami a zsűri és közönség szavazatai alapján dőlt el.

lukacs6

Végül, Földvári-Nagy Zsuzsanna vihette haza a nyereményt, aki önkéntes alapon koraszülött gyermekeknek és kora-szülőknek segít, így az autó valóban a lehető legjobb helyre került és aktív részese lesz ennek a munkának.

Az autón felül még egy értékes ajándék is felajánlásra került, mégpedig a Tankcsapda frontemberének a basszusgitárja, amit a turnék alatt is használt. A hangszert Lábodi Szilveszter vehette át, aki a közönségszavat alapján, csak nagyon kevéssel maradt le az első helyről. Szilveszter kutyamentéssel foglalkozik, korábban pedig ő is aktívan zenélt egy tribute bandában, így a gitár is biztosan a megfelelő emberhez került.

lukacs16_gitar

A zenekar pedig meg sem áll, hiszen Lukács Laci 50. születésnapja után kezdetét vette a Félévszázad turné, ami által rengeteg városban találkozhatunk a jövőre 30 éves Tankcsapdával.

lukacs10

lukacs12