Most szól:
Vezeti:
2018.05.10. Csütörtök 10:17

Kisfiú dobszólózott a Foo Fighters koncertjén és már-már úgy tűnt, sose hagyja abba

A kedves gesztus kínos percekké vált.

Az egykori Nirvana tag, Dave Grohl vezetésével nagy sikerre dübörgő Foo Fighters nem rég Nashville-ben adott felejthetetlen koncertet. Ám, hogy jó vagy rossz értelemben, azt mindenki döntse el maga.

Dan Nailen Dan Nailen

A koncert hevében a frontember a színpadra szólította a banda egyik legfiatalabb rajongóját, a 8 éves Fonzie-t. A kis Fonzie-ról tudni kell, hogy nagyon tehetséges dobos, így nem kellett sokat noszogatni, hogy püfölni kezdje az ütemet. A jelenlévő tömeg őszinte lelkesedésbe vegyülő „áll-leeséssel” nyugtázta, hogy a kisfiú valóban egy igazi kis dobzseni.

A kisfiú csak dobolt és dobolt és dobolt és mindez már kezdett kissé kínossá válni, mikor a zenekar tagjai azt hitték már vége, Fonzi újra és újra rákezdett.

Ez már Dave Grohl-t is zavarni kezdett, aki viccesen azt mondta: „Visszakaphatnám a koncertemet? Még lenne egy pár szám, amit elnyomnánk…”. Végül a kisfiú édesapját kérték meg, hogy tegyen pontot a Fonzie-féle magánszám végére. Így a kis zenészpalánta végül 4 perc reflektorfényben úszkálás után hagyta a Foo Fighters-t tovább zenélni.

Íme, mindez videón!

Lead kép: Stereogum

Forrás: NME