Most szól:
Vezeti:
2018.05.15. Kedd 11:59

Nem szeretnél lemaradni a cannes-i sztárparádéról? Akkor most jól figyelj!

Nem szeretnél lemaradni a legjobb bevonulásokról, a legszebb párokról vagy a legcsillogóbb ruhákról? Mutatjuk mit csinálj!

Manapság szokás mondani, ami az internetre nem kerül fel, az gyakorlatilag meg sem történt. Nos Cannes-ban sincs ez másként, a vörös szőnyegen felvonuló sztárok imádnak megérkezés előtt/közben/után fotókat közzétenni az Instagramon. Még javában tart a fesztivál, így még javában érkeznek majd a képek is.

Ha nem szeretnél lemaradni arról, hogy aznap épp ki volt trendi, ki mi vett fel, ki kivel az oldalán érkezett meg, vagy éppen mit csinált, akkor az alább felsorolt Instagram profilok közül kövess be néhányat!

Elsa Hosk

A Victoria's Secret tengerkék szemű angyalának látványa önmagában is elbűvölő, hát hogyha még egy ilyen nagyszabású rendezvényen jelenik meg napról napra Elsa. A harmadik X-hez közelítő modell egyszerűen nem tud hibázni, ha öltözködésről van szó. Érdemes megnézni a fotóit!

 

Penelope Cruz

A 44 éves színésznő nem most kezdte a szakmát, így természetesen ő is kiemelkedő vendége a rendezvénynek. Ő még indulás előtt lőtt magáról egy gyors képet, ebben a vidám nyári szettben.

 

Lupita Nyong’o

A számos híres filmben (12 év rabszolgaság, Csillagok háborúja, A dszungel könyve, Fekete párduc) feltűnt színésznő simán letagadhatna korából egy 10 évet. Közel a 40-hez is pompásan fest. A cannes-i filmfesztivált sem hagyhatta ki, s legnagyobb szerencsére előszeretettel posztol képeket az Instagram felületére is.

 

Bella Hadid

Mostanában egyre inkább előtérbe kerül Bella Hadid, aki nővére (Gigi Hadid) nyomdokaiba lépve hódította meg a modell- és divatszakmát egyaránt. A szemtelenül fiatal, még csak 21 éves Bella úgy pózol a vörösszőnyegen, mint kevesen. Nézzétek csak!

 

Izabel Goulart

A szintén Victoria's Secret angyal, Izabel Goulart lábai mellett nem lehet elmenni szó nélkül. A 33 éves, brazil modell is megjelent Cannes-ban, a fotósok legnagyobb örömére.

 

Reméljük találtatok kedvetekre való Insta-profilt, jó csemegézést a hét többi napjára!

Forrás: Harpersbazaar

Lead: Gisela Schober/Getty Images