Most szól:
Vezeti:
2018.05.19. Szombat 23:10

Te milyen néven mented el mások telefonszámát?

„Ne vedd fel”, „Mókuska” vagy esetleg „A palacsintás fiú”? Mi alapján mentesz le egy telefonszámot? Csak név vagy személyes élmény?

Társkeresős csaj/srác

Ma már nem muszáj eljárnunk szórakozni sem, hogy ismerkedjünk. Applikációk hada kínál lehetőséget az embereknek, hogy egymásra találjanak. Ha éltél ezzel a lehetőséggel, és a találkozó előtt számot cseréltetek online, akkor biztosan volt egy ilyen lementett számod!

via GIPHY

A srác a kutyájával

Elérhető vagy, de mégis szeretsz ismerkedni a randizáson kívül is. Szóval a dolgok a megszokott menetrendben történnek egészen addig, ameddig nem történik valami komolyabb változás. Ha egy szimpatikus ismeretlennel cseréltél telefonszámot reménykedj, hogy ha ismét keresni fog, akkor be is mutatkozik ismét.

 

A skorpió csillagjegyű hangfalas

Ha így mentesz le valakit a telefonodba, akkor fontos számodra az asztrológia és a közös tulajdonságok. Ha csak online vagy esetleg a való életben is találkoztatok már, a beszélgetésből kiragadod a legfontosabb dolgokat és ez alapján fogod lementeni az illetőt az elején, ha a nevére nem figyeltél oda.

A tipikus családnevek

Nem könnyítjük meg a helyzetünket, ha valakit csupán a családneve alapján írunk be. Pláne nehezebb a helyzetünk, ha ez alapján akarjuk az illetőt megkeresni egyéb közösségi oldalon. Ami Amerikában vagy Angliában a John Smith, nálunk az a Kovács János. Elég gyakori nevek léteznek, szóval, ha érdeklődünk komolyabban valaki iránt, akkor tényleg figyeljünk oda a részletekre is!

via GIPHY

Neked mi volt a legjobb lementett név a telefonkönyvedben?

Forrás: Elitedaily

Lead: Pexels