Most szól:
Vezeti:
2018.05.24. Csütörtök 05:00

Hospice háznak adományozott a friss hercegi pár

Múlt szombaton tartották Harry herceg és Meghan Markle esküvőjét, amire az egész világ odafigyelt. Részben azért, mert a királyi esküvők mindig is nagy figyelmet vonzottak, részben pedig azért, mert Markle hollywood-i múltja miatt számtalan világsztár is hivatalos volt az eseményre. Az ifjú pár az esküvő után elajándékozta a temérdek virágot és nem is akárkiknek.

A virágcsokrok, amik a Szent György kápolnát díszítették szombaton, az újdonsült királyi pár jóvoltából olyan otthonokba kerültek, amelyek lakói betegségük utolsó stádiumában vannak. Az egyik intézmény Facebookon meg is osztotta a „különleges csomagot” az egyik lakóval, aki a kezében tartja a csokrot.

Természetesen a Facebook felhasználói azonnal elárasztották hozzászólásokkal a bejegyzést, amelyekben mindenki a királyi pár nagyvonalú cselekedetét dicsérik.

A csokroknak a kedves felajánlás előtt is nagy eszmei értékük volt, ugyanis királyi birtokokról hozatták őket és több virág is azért került a csokrokba, mert Diana hercegnő kedvenc növényei voltak.

Meghan a saját csokrát azonban a Westminsteri Apátságba küldte az Ismeretlen Harcos sírjára. Ez egyébként egy hagyománynak számít, amit II. Erzsébet királynő édesanyja indított útjára.

Forrás: independent.co.uk

Lead: Facundo Arrazia Balaga