Most szól:
Vezeti:
2018.05.24. Csütörtök 05:00

Új kalandokkal tér vissza Popeye!

Popeye a tengerész 89 éve mutatkozott be először a nagyközönségnek és azóta számtalan kalandon át végigkövethettük őt. A spenót legnagyobb rajongója azonban nem tűnt el örökre, sőt, kisebb kihagyás után új epizódokkal fog jelentkezni a YouTube-on.

Az új részeket a WildBrain stúdió és a Popeye jogaival rendelkező King Features Syndicate közösen fogja kiadni. Előbbi végzi majd a munka oroszlánrészét: ők gyártják majd le az új epizódokat, amelyek Popeye YouTube csatornáján lesznek majd elérhetők, amely 2017 januárjában lett létrehozva.

A WildBrain egyelőre azt tervezi, hogy a régi mesékből állítanak össze új részeket. A King Features egyébként impozáns számokkal büszkélkedhet Popeye internetes platformjait illetően. A YouTube csatorna 3,2 millió percnyi videó megtekintéssel bír, míg a Facebook oldaluk 9,8 millió követőt tudhat maga mellett. Ezen túl újragondolták a hivatalos weblapot is, többek között új logóval.

via GIPHY

C. J. Kettler, a King Features elnöke azt mondta, hogy „a WildBrainnek megvan az a titkos összetevője, amelynek segítségével képesek lesznek a mesefigura rajongóit újra megmozgósítani, illetve új követőket is be fognak tudni emelni, ami tökéletes időzítés Popeye 90. születésnapja előtt.”

Popeye-t, a tengerészt egyébként E. C. Segar alkotta meg 1929-ben. Azóta töretlen sikernek örvend, számtalan televíziós, filmes és színpadi produkcióban is megjelent már, illetve videó játékokban és digitális feldolgozásokban is tiszteletét tette, köztük az 1980-as élőszereplős Popeye filmben is, Robin Williams főszereplésével.

Forrás: Variety

Lead: King Features Syndicate