Most szól:
Vezeti:
2018.06.01. Péntek 13:28

J .K. Rowling egy új Harry Potter produkción dolgozik

Még várnunk kell néhány hónapot a Legendás Állatok: Grindelwald Bűntettei című film premierjére novemberben, de J. K. Rowling addig nem rest dolgozni. Az írónő, aki a Harry Potter univerzum mögött áll most újra tollat ragad és elkezdi megalkotni a Legendás Állatok filmsorozat új epizódjának forgatókönyvét.

Most fejeztem be a negyedik Galbraith regényt, a Lethal White-ot és most hozzálátok a Legendás Állatok új részének forgatókönyvéhez.” – mondta Rowling. „Ha azt befejezem, egy újabb gyerekkönyvet fogok írni. Már 6 éve kacérkodom a gondolattal így itt lesz az ideje azt végre papírra vetni.”

Úgy tűnik tehát hogy Rowling mindenféle közönségnek megpróbál apellálni a műveivel, de természetesen a legnagyobb tömeget a Legendás Állatok folytatással tudja bevonzani. Habár a harmadik epizódról emiatt nincsen semmi információnk, van néhány dolog, amit a Grindelwald Bűnetteiről tudni lehet.

A második világháború sújtotta Európában játszódik a film, ahol a fiatal Dumbledore (Jude Law) barátsága megromlik Gellert Gindelwald-dal (Johnny Depp), aki a sötét oldalra áll át és igyekszik egy olyan rendszert megalapítani, ahol az aranyvérű varázslók irányítják a varázsvilágot.

via GIPHY

Amikor Grindelwald megszökik a börtönből Dumbledore-ra és egyik tanítványára, Göthe Salamander-re (Eddie Redmayne) hárul a feladat, hogy felvegyék vele a harcot.

Az új filmben Salamander a Roxfortba is ellátogat, amit az őt alakító színész, valamint mi a közönség is nagyon vár!

Forrás: digitalspy

Lead: IMDb