Most szól:
Vezeti:
×
2018.06.05 Kedd . 11:58

Danny DeVito zseniálisan reagált egy szalagavatós „meghívásra"

A szalagavató az Egyesült Államokban is nagy dolognak számít a végzősök életében. A bál a popkulturában is élénken él, mint a gimisek életének egyik meghatározó rendezvénye. Érthető így, hogy mindenki a legjobb párt szeretné magával vinni, akár egy sztárt is.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy egy minnesota-i lány elhívta Dwayne Johnson-t a szalagavatójára. A Szikla sajnos nem tudott elmenni, de értékelte a felkérést és honorálta a lány bátorságát. Néhány hete a 17 éves Allison Closs nem kisebb emberrel ment a szalagavatójára, mint Danny DeVito-val.

Természetesen a színész nem hús-vér valójában volt jelen, hanem egy kartonpapírból kivágott alakban. Allison tette pillanatok alatt elterjedt az interneten és eljutott egészen DeVito-hoz is, aki tökéletesen reagált a furcsa párra.

Danny változatáért lapozz tovább!

 

Szia Allison! Úgy hallottam egy karton Danny-vel mentél a szalagavatóra. Micsoda véletlen! Danny ugyanis egy karton Allison-nal érkezett a forgatásra.” – írta Rob McElhenney, DeVito színésztársa a Felhőtlen Philadelphia című sorozatból az Instagram bejegyzése alatt.

Forrás: ew.com

Lead: IMDb