Most szól:
Vezeti:
2018.06.07. Csütörtök 15:01

Végre! Daniel Radcliffe újra közönség elé áll

Daniel Radcliffe nevét a mai napig az egész világ Harry Potterével köti össze, azonban a színész számtalanszor bebizonyította különböző filmekben, hogy ő nem „egyslágeres” csoda. A Variety beszámolója alapján a fiatal színész visszatér a Broadway színpadára egy vadonatúj produkcióra.

Radcliffe a New York-i Boradway színpadán fog fellépni ősztől 16 hétig a „The Lifespan of a Fact” (Egy tény élettartama) című darabban. A mű egy esszén alapul, amit John D’Agata írt egy Las Vegas-i fiatal tragikus öngyilkosságáról.

Radcliffe, Fingal-t fogja alakítani a darabban, míg D’Agata szerepét Bobby Cannavale kapta meg (akit az HBO Bakelit sorozatából ismerhetünk többek között), Cherry Jones pedig Fingal főnökét játssza majd.

via GIPHY

A kivételes tehetségű varázslótanoncot alakító színész nem először lép fel a színpadon, noha a világ többsége a filmes munkái révén ismerik őt. A Broadyway-en is többször fellépett már, többek között a „The Cripple of Inishmaan” (magyar címén a Kripli), a „How to Succeed in Business Without Really Trying” és az „Equus” darabokban.

A „The Lifespan of a Fact”-et október 18-án fogják először bemutatni a legendás színpadon és 16 hétig lesz műsoron.

Forrás: Variety

Lead: IMDb