Most szól:
Vezeti:
2018.06.15. Péntek 05:00

Ismét egy kutya mentette meg egy ember napját

Előfordul az, hogy bekapcsolva hagyjuk a vasalót, otthon marad a pénztárcánk vagy csak haza kell ugranunk valamiért és rohannunk is kell tovább. Ezzel nincs túl sok gond, csak amikor ennek tetejében még ki is zárjuk magunkat a lakásból, ott kezdődnek a bajok. Ilyenkor életmentő lehet egy négylábú házőrző, aki készséggel segít nekünk.

Kaylyn Marie véletlenül kizárta magát a házból, pedig sietős napja közepén volt. Mivel nem volt sok lehetősége, hogy bejusson a házba, 2 lehetősége maradt. Vagy az ajtót vagy pedig az egyik ajtót töri be. De szerencsére volt otthon egy kutyája, Sam, aki elintézte, hogy ne legyen szükség nyílászáró cserére.

Sam-nek annyi volt a dolga, hogy egy fából készült tömböt elmozgasson az ajtó elől, hogy ki lehessen nyitni azt. Többszöri próbálkozás után a kutya végre sikerrel járt, így Kaylyn bejutott a házba.

A házi kedvenc vélhetően számtalan jutalomfalatkában részesül a közeljövőben, ezen felül pedig kapott egy saját Instagram fiókot is, aminek már több mint 2000 követője van!

 

Forrás: indy100

Lead: Pexels