Most szól:
Vezeti:
2018.06.19 Kedd . 05:00

Top 9 random tény a kedvenc sorozataidról

Nincs talán olyan ember a Földön, aki ne lenne legalább egy sorozatnak a függője, vagy ne ismerné a legikonikusabb darabokat. Íme néhány érdekesség, amik meglephetnek!

1. Jóbarátok

Rachel karakterét alakító Jennifer Aniston a kezdetekben bizonytalan volt a produkcióban való szereplésében. Egy másik forgatáson is dolgozott akkor, ezért a Jóbarátok nyitójeleneteit az elején nélküle vették fel – ha esetleg a színésznő a későbbiekben mégsem tudna részt venni a sorozatban, könnyebb legyen pótolni.

2. Muppet Show

A legtöbb Muppet figura bal kézzel került eljátszásra. Miért? Nos, a bábozók domináns keze általában a jobb, amivel a figura száját mozgatják. A bal kézzel pedig a karakterek testét irányítják.

via GIPHY

3. Maffiózók

Brett Wicks, aki a sorozat logóját tervezte, eredetileg úgy gondolta, hogy a Maffiózók énekesekből áll, nem pedig gengszterekből. Ezért fontosnak érezte, hogy a logó „legyőzze a címmel szembeni félreértéseket”, ezért is szerepel egy fegyver az ikonikus logóban.

via GIPHY

4. A Flintstone család

Biztosan sokatok ismeri a híres Flintsone család kalandjait a filmes és a mesebeli formátumban. Frédi és Vilma gyermekét az író eredetileg fiúnak tervezte. Ám egy játékgyártó cég a karaktert mégis lánynak gyártotta el, mondván – ezzel eladhatóbb lesz a mese és a játékbaba is. Igazuk lett, így lett a gyermek Enikő.

via GIPHY

5. X-akták

A David Duchovny és Gillian Anderson közötti magasságbeli különbséget gyakran úgy oldották meg, hogy Andersont dobozra állították a jelenetek alatt.

6. Buffy, a vámpírok réme

Ez volt az első olyan sorozat, amiben használták a „Google” szót, mint igét.

via GIPHY

7. Szex és New York

Ha figyelmesen megnézed a sorozat nyitóképét, akkor észrevehetsz a busszal kapcsolatban egy furcsaságot. Mikor a busz a kamera előtt elgurul, még ülnek rajta emberek, de a következő képkockákon, mikor Carrie elfordul, már nem ül rajta utas.

8. Egy rém rendes család és a Modern család

Ed O'Neill karaktere mindkét sorozatban ugyanazt az újságot olvassa.

9. Így jártam anyátokkal

Lyndsy Fonseca és David Henrie, vagyis Ted sorozatbéli gyermekei az első évad alatt túlestek az összes önálló részük felvételén. Ami azt jelenti, hogy az elsők között tudták, hogy mi lesz a sorozat vége, és mindezt 9 évig nem árulhatták el senkinek.

via GIPHY

Forrás: Buzzfeed

Lead: ERIC MCCANDLESS - 2011 FOX TELEVISION