Most szól:
Vezeti:
2018.06.28. Csütörtök 05:00

A Westworld készítője elárulta, ki nem tér vissza a sorozatba

Nem ritka szokás az, hogy a sorozatok sztárjai egy idő után kiszállnak a produkcióból. Noha régen kreatív különbségek miatt, vagy ígéretesebb karrier érdekében tették ezt manapság már a történet érdekében történnek ezek a változások, ami a sorozatos világ fejlődését mutatja. A Westworld sorozatból is kiszáll egy szereplő, a készítő el is árulta ki lesz az. Vigyázat, spoiler veszély!

Noha Westworld-ben nagyon sok fejtörést okozó jelenet van már mögöttünk, Jonathan Nolan, a sorozat egyik készítője és vezető producere elárulta, hogy Elsie Hughes és az őt alakító Shannon Woodward nem lesz látható a jövőben a parkban.

„Shannon Woodward egy kivételes tehetségű színésznő és egy fantasztikus ember. Nagyszerű volt a közös munka és bízom benne, hogy nem ez volt az utolsó projekt, amelyben mindkettőnk neve szerepel.” – árulta el Nolan.

via GIPHY

„A sorozat egy hatalmas színészgárdával rendelkezik, amely színészek közül néhánytól elbúcsúzunk ennek az évadnak a végén. Viszont a Westworld az a sorozat, ahol még számunkra is kérdés, hogy ki marad és ki megy egyes szezonok után. Egy kicsit várni kell majd a harmadik etapra, de igyekszünk meglepetést okozni majd, mint ahogyan azt eddig is megszokhatták tőlünk a nézők.” – tette hozzá a producer.

Elsie-t, Woodward karakterét egyébként Charlotte Hale (Tessa Thompson) ölte meg, amikor rájött, hogy Elsie valamilyen cselre készül a Delos ügyleteivel kapcsolatban. Az évad végén egyébként számtalan fontosabb szereplő is meghalt, többek között Maeve (Thandie Newton) is. Noha ismerjük a Westworld írószobájának kiszámíthatatlan húzásait, fogalmunk sincs kit várhatunk vissza jövőre. Annyi bizonyos, hogy Shannon Woodward ki fog szállni.

Forrás: The Independent

Lead: IMDb