Most szól:
Vezeti:
2018.07.02. Hétfő 13:11

Rajongói kérdésekkel bombáztuk a hazai hírességeket a Volt fesztiválon

Ugyan a Volt fesztivál véget ért, de jobbnál jobb anyagokat készítettünk a hazai hírességekkel, akik az általatok feltett rajongói kérdéseket válaszolták meg.

Ocho Macho - Kirchknopf Gergő

A korábban Nagy-Szín-Pad!-ot nyert Ocho Macho zenekart a frontember, Gergő képviselte, aki a szakadó eső ellenére is ellátogatott a stúdiónkba, hogy megválaszolja az általatok feltett rajongói kérdéseket. Többek között választ kaphattok arra, hogy kivel készítene közös számot, mit csinálna, ha nem zenével foglalkozna, vagy éppen hány kalóriát éget el egy koncert során.

Cloud9+

A Cloud-os srácok természetesen ismét egy óriási bulit hoztak el a Volt fesztiválra, sőt Zsolti még a hajában is újított egy hatalmasat. Még a koncert előtt sikerült elkapni a zenekar két tagját, akik többek között válaszoltak arra, hogy milyen furcsa szokásaik voltak gyermekkorukban, hogy mit szólnak ahhoz, hogy ők a magyar Modestep, vagy éppen milyen élményeket fűznek a rajongókhoz.

Supernem

Vajon mi a Supernem tagjainak legőrültebb koncertélménye vagy mit vinnének magukkal egy lakatlan szigetre? Mindenre fény derül!

AWS

A Dal című műsort megnyert AWS szinte egy kommentlavinát kapott az instagramon, minden apró részletre kíváncsiak voltak a rajongók a zenekarral kapcsolatban, határon innen, s túl. Ha kíváncsiak vagytok, hogy mikor érkezik az új album, vagy hogy miért van Örs mindig mezítláb, akkor ne hagyjátok ki az alábbi videót!

Blahalouisiana

Vajon honnan ered a zenekar különleges neve? Mikor érkeznek az új zenekari pólók? Az együttes két oszlopos tagja, Schoblocher Barbi és Jancsó Gábor erre is választ ad!

Brains

A Brains zenekar tagjait a hatalmas nagyszínpados koncertjük után csíptük el. A videóból kiderül, hogy volt-e már lányékrés Brains koncerten, számíthatunk-e Brains feat. Cloud9+ számra, vagy hogy miként születik meg egy Brains sláger.

Halott Pénz

Marsalkó Dávid, a Halott Pénz együttes frontembere szintén a koncert után válaszolta meg az általatok feltett kérdéseket. Kiderül, hogy melyik legendás zenésszel készítene Dávid közös dalt, számítottak-e korábban ekkora elismertségre, vagy éppen, hogy mi volt a legemlékezetesebb koncertélményük.

Kép: Nyikos Péter - MTI