Most szól:
Vezeti:
×
2018.07.10 Kedd . 13:33

„Éreztük, hogy ez a dal többet ad, mint az eddigiek" - interjú a júniusi Saját Zenéd nyertesével

A Saját Zenéd célja, hogy hónapról hónapra újabb és újabb tehetségeket fedezzünk fel, és mutassunk meg nektek, ismerjétek most meg a legújabb nyertes zenekart!

A jó dallamok nyáron sem pihennek, így június hónapban is sok nagyszerű szerzemény érkezett a Petőfi Rádió „Saját Zenéd" versenyébe. A hónap legjobbjának pedig ezúttal Végletek zenekar bizonyult.

Az 5 tagú (Szögi Ödön - ének; Fekete Benő - szólógitár; Török László - basszusgitár; Horváth László - szólógitár; Kószó Péter - dob), hódmezővásárhelyi bázisú együttes a jelen felállásban már 10 éve zenél együtt. Elmondásuk szerint dallamos rockzenét játszanak, de néhol a metálosabb vagy épp a poposabb hangzás is megfigyelhető dalaiknál.

A „Saját Zenéd" győztes dala a banda „Ébredj fel" c. szerzeményük lett, ami nem mindennapi módon, egy telefonos applikáción keresztül kezdett el íródni. Erről, a jövőbeli terveikről és sok más érdekességről is mesélt nekünk a Végletek zenekar 3 tagja, amit az alábbi videóban láthattok és hallhattok:

Ne feledjétek, július 15-én a zenekar Majoros Rita vendége lesz a Dalra magyar extrában. Érdemes lesz fülelni! Addig pedig hallgassátok meg a győztes dalt!

Kép: Végletek Facebook