Most szól:
Vezeti:
2018.07.19. Csütörtök 09:47

ABBA-dalokból készít lemezt Cher

Cher szerepel és egy dalt is énekel a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba című filmmusicalben, amelyet a magyarországi mozik július 19-től játszanak.

A mű a tíz évvel ezelőtt bemutatott és világszerte nagy sikert aratott zenés vígjáték, a Mamma Mia! folytatása.

Cher, az amerikai sztár Ruby Sheridan szerepét játssza a folytatásban, ő a főszereplő Donna (Meryl Streep) édesanyja, Sophie (Amanda Seyfried) nagymamája. A további szereplők között van még Pierce Brosnan, Julie Walters, Lily James, Colin Firth és Andy Garcia is.

„Miután elénekeltem a filmben a Fernando című dalt, úgy gondoltam, jó móka lenne egy teljes albumot megcsinálni ABBA-számokkal, így aztán belevágtam" - idézte Chert a Rolling Stone magazin online kiadása.

Bár részleteket nem árult el a lemez megjelenési időpontjáról, azt elmondta, hogy nem egyszerűen elénekelte az ABBA sikerszámait. „Nem úgy történt, ahogy elképzelnél egy ABBA-feldolgozást, mert máshogy közelítettem meg a dolgokat" - tette hozzá.

Cher kitért arra, hogy korábban háromszor látta a Mamma Mia! musicalt a Broadwayn és nagy rajongója lett a darabnak, együtt táncolt a nézőkkel a folyosón. Az énekes az elmúlt több mint ötven év alatt 24 szóló stúdiólemezt készített.

Forrás: MTI

Lead: Youtube