Most szól:
Vezeti:
2018.07.24. Kedd 11:13

Hoppá! Beckhamék fia úgy énekel, hogy leesik az állad!

Úgy tűnik, ezt a családot átjárja a tehetség.

A Beckham családot aligha kell bárkinek is bemutatni, hiszen világsztárok egytől egyig. David és Victoria ügyel arra, hogy mind a négy gyermekük tisztelettudó és illedelmes legyen, hangsúlyozzák a tanulás és sport fontosságát, illetve mindig adnak arra, hogy a gyerekek megjelenése makulátlan legyen.

 

David nyomán mindhárom fia focizni kezdett, ám ma már egyikük sem hódol ennek a sportnak, az egykori sztárfocista nagy-nagy bánatára. Azonban az némi örömöt okoz mégis, hogy az egy szem kislány, Harper rendszeresen jár edzésekre. A fiúk már új hobbit találtak maguknak, nem rég pedig fény derült arra is, hogy mi az egyik kedvenc időtöltése Cruznak, a legkisebb Beckham fiúnak.

 

A 13 éves Cruz ugyanis nagyon ügyesen gitározik és énekel, egy alkalommal ezt a szobaajtóhoz lopózva édesanyja is megörökítette. A fiú kristály tisztán énekli Justin Bieber "Love Yourself" című dalát és a gitárt is szépen pengeti. Victoria, büszke anyaként azonnal posztolta is a videót Instagram oldalára, amit remélünk Cruz sem bán, mert mi egyszerűen imádjuk!

 

Forrás: Popsugar

Lead: Getty Images