Most szól:
Vezeti:
2018.07.30 Hétfő . 09:52

Észrevetted már, hogy Brad Pitt mindig úgy néz ki, mint a barátnői?

Brad Pitt több mint színész, több mint helyes pasi. Mára ő gyakorlatilag egy fogalom. 30 éve Hollywood ünnepelt sztárja, kétszeres Golden Globe-díjas és Oscar-jelölt színész, akire igen, eleinte 99%-ban a sármőr szerepét osztották, de ő sokszorosan bebizonyította, hogy jóval több ennél, pl. olyan filmekkel, mint a Hetedik, a Hét év Tibetben, a Harcosok Klubja, vagy a Benjamin Button különös élete.

A most 54 éves színész hosszú karrierje során Hollywood igazi kaméleonjává vált. Talán rajta kívül egy színész sem változtatta ennyit a külsejét. Brad-et láthattuk csupán pár milliméteres hajjal, elegáns szmokingban feszítve, vagy hátközépig érő szőkített tincsekkel, lezser grunge stílusban is.

Azonban, ha jól belegondolunk és keresünk pár régebbi fotót is róla, azt láthatjuk, hogy Brad stílusváltásai többnyire szíve hölgyeihez voltak köthetők.

Amíg David és Victoria Beckham csak egyforma szettet választott, addig Brad valahogy egész stílusában idomult aktuális kedveséhez. Jennifer Anistontól, Gwyneth Paltrow-n keresztül egészen Angelina Jolie-ig, Brad mindig más és más külsővel mutatkozott, ami tökéletesen passzolt a nők stílusához.

Hogy ez mennyire volt szándékos, vagy tudatos, azt persze nem tudhatjuk. Talán ez lenne Brad Pitt egyéni szeretet nyelve?

Íme, a bizonyíték, azaz a képek!

Shalene McCall és Brad

 

Gwyneth Paltrow és Brad

 

Juliette Lewis és Brad

 

Thandie Newton és Brad

 

Christina Applegate és Brad

 

Jennifer Aniston és Brad

 

Angelina Jolie és Brad

 

Neked melyik volt a kedvenc párosod?

Forrás: Boredpanda

Lead: Instagram/@velvetcoke