Most szól:
Vezeti:
2018.08.02. Csütörtök 11:07

Magyarul rappelt Kate McKinnon a Tonight Show-ban!

Yo, Yo, Yozsefváros…

Kate McKinnon színésznőt legtöbben a Szellemirtók remake-jéből ismerhetjük, de 2012 óta a Satruday Night Live csapatának is oszlopos tagja. Ez pedig arról árulkodik, hogy jó adag humorérzékkel lett megáldva a hölgyemény.

Kate nem rég Jimmy Fallon vendége volt, hogy promózza legújabb A kém, aki dobott engem című filmjét, amelyben Mila Kunis oldalán szerepelt. A filmet nem mellesleg Budapesten forgatták, melynek emlékeit örömmel elevenítette fel a színésznő. Elárulta, hogy értékes barátságokat kötött nálunk, valamint megismerkedett a magyar nyelvvel. Ő is csatlakozott azokhoz, akik külföldiként elismerték, hogy a magyar nyelv az egyik legnehezebb a világon. Ennek ellenére Kate mégis vállalkozott arra, hogy magyarul tanuljon.

Elmondása szerint három hónapon keresztül minden nap gyakorolt. Ennek pedig meg is lett az eredménye! Kate-nek ugyanis sikerült gyakorlatilag hibátlanul megtanulnia az Animal Cannibals örökbecsű slágerét, a Yozsefvárost, hála sofőrjének, egy bizonyos Eriknek. A színésznő nagy fába vágta a fejszéjét, hogy rögtön egy magyar nyelvű rap számmal próbálkozott, de ahogy végül előadta, attól leesett az állunk!

Íme, a videó!

Kép: Getty Images